За мен случаят Зайков не е приключил. Той е много

...
За мен случаят Зайков не е приключил. Той е много
Коментари Харесай

Бивш следовател: За мен случаят Зайков не е приключил

" За мен казусът „ Зайков ” не е завършил. Той е доста сериозна камбана за нашето общество. Реагираме за бездомните кучета и котки, за жабите. За мен обаче би трябвало неотложно прокуратурата да вземе на специфичен доклад делата за домашно принуждение. " Това сподели някогашният следовател Чавдар Герасимов, който живее в региона на Долна Баня, където  Стоян Зайков, килърът на Милена Шишкова от Костинброд ,  се е укривал.
" Тя изрази опасенията си, опасяваше се. Каза ми, че я преследвал, влизал в къщата, когато я няма. Беше доста огорчена и афектирана от това, че той я пренебрегваше. След това нещата се утежниха и тя го напусна за следващ път. Той обаче не я оставяше да си тръгне и я заплашваше, че ще се самоуби, тъй като не може да живее без нея ", описа сестрата на починалата Милена Надя Шишкова.
Милена не подавала сигнали в полицията, тъй като се страхувала от Стоян Зайков .
Надя го разказа като човек на крайностите - експлозивен и доста недодялан.
" Стоян беше захласнат от нея и не искаше да я загуби. В същото време не знаеше по какъв начин да се държи. Така изгубих сестра си. Не знам дали не направих неточност, че я посъветвах да не се връща при него ", описа през сълзи Надя.
Още до момента в който била бременна Стоян Зайков почнал да демонстрира експанзия към нея. " Ако има някой, който е в сходна обстановка, да потърси помощ ", прикани сестрата на починалата.
Сега детето им ще остане при другата им сестра, която е негов настойник.
Според някогашния министър на вътрешните работи Емануил Йорданов " е елементарно човек да стои в профил и да намира недостатъци. " По думите ме 19 дни не са чак толкоз доста и през цялото време се е знаело, че Зайков ще бъде открит. Йорданов въпреки всичко посочи, че би трябвало да се изчакат резултатите от експертизата, с цел да се откри дали Зайков се е самоубил. 
Припомняме, че на 19 май след 19 дни търсене 43-годишният Стоян Зайков бе погубен в престрелка с полицията в региона на Долна Баня.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР