Върховият Apple iPhone 15 Pro Max има начална цена от

...
Върховият Apple iPhone 15 Pro Max има начална цена от
Коментари Харесай

5-те най-добри смартфона под $500: Спестете

Върховият Apple iPhone 15 Pro Max има начална цена от $1199, до момента в който ще платите $1300 и нагоре за водещия Samsung Galaxy S24 Ultra. Но в случай че имате стеснен бюджет или не желаете да платите най-скъпите долари за един от най-мощните смарт телефони на пазара, имате доста варианти на по-ниски цени. Нашият вътрешен екип от механически специалисти е подготвил този общ брой от петте най-хубави смарт телефона, които можете да закупите непосредствено за $500 или по-малко. И има още положителни вести: Посочените тук цени са преди отстъпки и промоции.

Кой е най-хубавият на ниска цена смарт телефон?

Ако сте почитател на Apple и желаете iPhone на налична цена, iPhone SE е единствената алтернатива, чиято цена е под $500. Когато става въпрос за смарт телефони с Android, имате доста налични благоприятни условия за избор.

Има някои безапелационни аргументи да преминете от телефон с Android към iPhone, тъкмо както има някои страхотни аргументи да преминете от iPhone към смарт телефон с Android. Която и алтернатива да изберете, желаете телефонът ви да е съчетаем с другите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР