За мен финалът на "Биг брадър" е нагласен! Не може

...
За мен финалът на "Биг брадър" е нагласен! Не може
Коментари Харесай

Динко: Финалът на Биг брадър е нагласен!

За мен финалът на "Биг брат " е нагласен! Не може Джино да има повече гласове от Константин, който за мен е спечелилият. Аз пристигнах отникъде и станах трети, само че отново не мога да допускам, че Джино е събрал повече гласове от мен! Това разяснява незабавно след излизането си от къщата Динко Вълев.

Той е отчаян от това, че най-големият му зложелател - спореният милионер Джино Бианкалана, за повторно завоюва формата. Джино и Динко влязоха в изострен спор, който се заканиха да решат в съда, написа "България през днешния ден ".

Става въпрос за изнесената от Динко информация, че Джино е завлякъл някогашната си Дейна Бианкалана с хиляди долари и даже й посягал, когато били дружно. Наложи се да се пусне видеовръзка с американката от италиански генезис, която отбрани някогашния си брачен партньор Джино и скочи на Вълев, наричайки го животно.

"Дейна си извъртя гъза. Но аз заставам зад всяка моя дума и споделям истината. Иначе това, което разбрах, е, че Дейна се отхвърли от думите си за Джино, с цел да не пострада фамилията й ", разкри още Динко след престоя си в къщата.

Той се срещнал с Дейна предходната година, когато му била за малко на посетители. По това време тя сама се оплакала от държанието на някогашния си мъж, само че по-късно се отхвърли от думите си в ефира.

Динко съобщи, че не се тормози от желанията на Джино да го съди за клюка, и съобщи, че чака да го види, с цел да го повярва. Той още един път удостовери, че може да потвърди думите си. В шоуто, когато съквартирантите имаха опция да проведат телефонни диалози с хора от външния свят, се обадиха хора, които потърсиха парите си от Джино Бианкалана.

Те твърдяха, че са от Чикаго и няколко пъти са завличани от спечелилия в риалити формата. Джино отхвърли всички, като заподозря Динко в интрига. "Не се усещам прецакан, камо ли от Джино, тъй като вотът за мен е манипулиран. И това се дължи на обстоятелството, че Джино ще става водещ на някакъв нов риалити формат от вида "Милионер търси брачна половинка ". Затова и продуцентите може би желаят да му създадат реклама ", съобщи още Динко.

За Динко най-обидни били опитите на "ВИП брат " да го злепостави пред аудиторията. "Честно казано, не чаках Биг Брадър да се пробва да ме обиди и нарани по всевъзможен метод. Или че съм тъпанар, или че съм необразован... само че както и да е, ще го преживея. В последна сметка те желаеха да вляза, очевидно да ме превъзпитават, което няма по какъв начин да стане ", разяснява още Динко.

"К'вото било - било. Сега имам доста работа. Чакам си подаръка за празниците - поръчах си нов танк от Русия, тъй като желая и мога ", разкри за вълненията си Ловеца на мигранти. Той е безапелационен, че сърцето му е заето и там няма място за чалга певицата Дебора и скандалната ретро хала Луна.

"Не я одобрявам тая Луна, това дърто чукало. Тя ни дразнеше по през целия ден, предизвикваше ни и единствено ме наскърбяваше. Няма по какъв начин да й остана задължен, просто не е познала. Казвала там, че съм желал да я вързвам със свински опашки. Ама не споделя, че тя ме накара да я вържа за една кутия цигари ", смее се Ловеца на мигранти.

Той разясни и че разказите за пиянските изцепки също са неистина, като даде за образец себе си с това, че не пие алкохол. "Усетих поддръжката на хората. Трето място за мен си е триумф. Навсякъде ме дърпат и ми викат, че е трябвало да печеля аз. Така че не скърбя за нищо, което съм споделил и направил ", заключи Динко.

"Най-много от всички ми хареса Фънки, който е неповторим човек ", сподели още той.

Певицата Кичка Бодурова също разкри забавни истории към спечелилия в "Биг брат " - Джино Бианкалана.

"Джино, както го наричате, в шоуто на виповете ми показа, че си е сменил името, тъй като бил заплетен в "разни игри ", имал е проблеми с полицията и от Жоро е станал Джино. Даже ми се похвали, че има два сошъл секюрити номера - т.е. две ЕГН-та. Казах му да не приказва пред камерите такива неща, тъй като, в случай че това се излъчи и чуе от американското посолство, несъмнено след шоуто ще има проблеми. Но, естествено, то не се излъчи. "

"Какъв е този ВИП, който е прочут единствено с това, че е спал с фолкпевицата Джена и раздаваше сувенирни гривнички, часовници и синджирчета на всички нас вътре, "истинските българи ", единствено и единствено да ни се хареса? Да са ни живи и здрави героите, общественото равнище, самозваните господа и лордове. У нас всичко е извратено - от политиците до шоубизнеса. Навремето се смеехме на обноските и изразяването на първите - чакахме новините, с цел да чуем или забележим някой шедьовър, след това свикнахме ", тъжно показа изпълнителката на "Я, кажи ми, птицо бяла ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР