За мен е загадка защо в момента КПКОНПИ няма избран

...
За мен е загадка защо в момента КПКОНПИ няма избран
Коментари Харесай

За мен е загадка защо няма избран нов председател на антикорупционната комисия: Демерджиев

За мен е мистерия за какво сега КПКОНПИ няма определен нов ръководител, няма потребност да се чака да се одобряват измененията в закона за комисията ", съобщи пред Нова тв Иван Демерджиев, някогашен министър на правораздаването.

" Имам терзания, че този орган продължава да бъде ръководен от индивида, който го напусна. Няма време за губене, тъй че всяка опция да се промени обстановката би трябвало да бъде употребена и към това моля аз ", добави той.

Той разяснява и за какво по този начин и не зае поста заместник-министър на вътрешните работи, макар че имаше заповед за неговото назначение на този пост.

" Човек би трябвало да заема един пост, когато е уверен, че това е верният пост и вярната обстановка, в която може да свърши нещо потребно. Прецених, че не е такава обстановката сега ", съобщи Демерджиев. А по-късно добави:

  " Това, което сме коментирали с премиера Кирил Петков, е, че в мое лице той вижда човек, подобаващ да реализира битката с корупцията по високите етажи на страната, съответни постове не сме коментирали.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР