За малко със сигнал за бомба се размина Благой Георгиев

...
За малко със сигнал за бомба се размина Благой Георгиев
Коментари Харесай

На косъм: Новите участници от „Сървайвър“ се разминаха със сигнал за бомба

За малко със сигнал за бомба се размина Благой Георгиев и останалите участници в " Сървайвър ". Вчера сутринта те излетяха от летище София за Доминикана, където ще се организира шоуто, а минути по-късно аерогарата беше евакуирана поради сигнал за взривно устройство.



" В такава обстановка по проект се вика отряд на баретите. Извършва се инспекция, изтеглят се хора. Всичко това се случи, а ние още от излитането почувствахме влизането в играта ", сподели човек от екипа на предаването.

 Филип Буков също с неспокойствие чака началото

Филип Буков също с неспокойствие чака началото

Проверката от профилираните служби сподели, че сигналът за бомбата е подправен, а българите към този момент бяха изхвърчали. Сигналът е бил получен с мейл, в който се оповестява за сложени взривни устройства в региона на столичното летище и метростанции наоколо.

 Благо и участниците в играта изчакват почтително да бъдат извикани за самолета

Благо и участниците в играта изчакват почтително да бъдат извикани за самолета

Участниците в предаването са изхвърчали малко преди сигнала за бомбата. Специално за своите читатели " България Днес " се добра до фотоси на заминаващите за Доминикана звезди. На фрагментите си виждат Благой Георгиев, Филип Буков и други от участниците, които умерено си обикалят на летището и даже сядат на маса да пият кафе.

Малко преди да излети с останалите играчи, Георгиев потърси Божията помощ и се тагна от църквата, с цел да се помоли за здраве и триумф.

 Футболистът е в топнастроение за идните борби на острова

Футболистът е в топнастроение за идните борби на острова

41-годишният някогашен футболист снима олтара на храма и написа: " Господи, помилуй ".

Преди тръгването за Доминиканите и готвачката Божана Кацарова претърпя разлъка с тайнствения чужденец, който се показва в уеб пространството като Кеш Кингсли. Двамата влюбени към този момент не се следват в обществените мрежи, където по-рано споделяха общи фрагменти, запечатали споделените им моменти на благополучие.

 На гише

На гише " Паспорти " даже желаеха подпис от футболиста

Иначе в играта против десетте известни персони, които ще бъдат част от племето " Известни ", ще се изправят още 10 непоколебими участници, обединени под името " Воини ". От мъжете това са футболистът Цветелин Ставрев, брокерът Павел Здравков, геологът Светослав Славчев, стилният дизайнер Едис Пала и юристът Крум Цонев, а от дамите - инфлуенсърът Мария Обрейкова, акаунт мениджърът Елина Панайотова, артистката Златомира Опрова, екскурзоводът Геновева Иванова и студентката Ермина Боянова.

И мацките са " стоманени " като мъжете в " Сървайвър "



Мацките в предаването също като известните мъже се приготвят за шоуто месеци преди този момент.

Кулинарната хала Божана Кацарова разгласява видео от зъболекарски кабинет с въпроса: " Чудех се дали да не науча някой възел, пъзел, огън да наклада... Реших, че е по-добре да си избеля зъбите. Няма да оставим тази работа по този начин, Благо ", обърна се шеговито Божана към футболиста Благой Георгиев, прочут със снежнобялата си усмивка.

Нейната другарка - попфолк певицата Татяна, пък не спря с кросовете, които прави в планината. " Голяма част от живота ми е минала в Родопите, когато бях ученичка в музикалното учебно заведение. Обожавам бягането ", споделя певицата.

Актрисата Снежана Макавеева събра приятелите, пристигнали да я изпратят за Доминиканите, на 1 февруари, когато навърши 33 години, а три дни по-рано и майка й означи 60-годишния си празник.

Марго Купър, носителка на купата Мис България Свят 2019, разгласи през декември, че броят на посетените от нея страни към този момент е 50. На въпрос на нейни почитатели в Инстаграм тя отговори, че не живее в България и не познава останалите участници в племето " Известни ". " Благодарна съм за всичко, което имам в този момент, тъй като същинските спечелили са тези, които оцеляват без значение какви битки са водили и с какви компликации са се сблъсквали в живота си. Аз няма да се предам все пак ", написа Марго Купър.

Инфлуенсърката Стефани Разсолков, известна с многото татуировки по тялото си, можете да откриете в Инстаграм по нейния псевдоним Тattstoner. Тя също много тренира, преди да влезе в предаването.

Мъжете - спортисти и плейбои



Предстоящият седми сезон на приключенското риалити освен ще задейства инстинкта за оцеляване на играчите, само че ще предложи нови страсти на почитателите, които ще изживеят приключението по едно и също време с участниците в него. Сред известните лица от мъжете са красавците Благой Георгиев, ММА боецът Георги Валентинов, артистът Филип Буков, спортистът и модел Иван Булкн, Павел Здравков, Крум Цонев, дизайнерът Едис Пала, Светослав Славчев, Цветелин Ставрев.

Веднага щом се озоват край най-топлите води на планетата - тези на Карибско море, сървайвърите ще се сблъскат с капризите на времето, ще преживеят тежки ограничения, ще влязат в серия от епични борби и ще подписват комплицирани съюзи. В седмия сезон и феновете ще имат опция да дефинират кой участник ще продължи напред всяка седмица, както и огромния победител в края на сезона.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР