За Lada Granta - най-популярния модел на руската марка се

...
За Lada Granta - най-популярния модел на руската марка се
Коментари Харесай

Най-популярният модел на Lada вече има версия пикап

За Lada Granta - най-популярния модел на съветската марка се приготвя нова товарна трансформация пикап. Твърди се, че новият артикул с междуосие от 3250 милиметра може да транспортира товар до 920 кг. Снимки на автомобила се появиха в Instagram на Project Karelia. Автомобилът е създаден от компанията " ВИС-Авто ", профилирана в производството на разнообразни версии на колите с марка Lada, осведоми autonews.ru.

Според групата " Руски автомобил " в обществената мрежа ВКонтакте, сега модифицираният модел се приготвя за узаконяване. След като получи утвърждението за вида транспортно средство, компанията ще може да стартира произвеждане и да стартира продажбите на това транспортно средство.
 Версия на Lada Vesta, която в никакъв случай няма да излезе на пазара (Видео)
Версия на Lada Vesta, която в никакъв случай няма да излезе на пазара (Видео)

Хечбекът съществува единствено под формата на виртуален модел в цялостен размер

Според портала Avtobroker, колата е издигната въз основата на общоприет пикап ВИС-2349, оборудван с напълно нова кабина. При предпочитание, товарната платформа може да бъде покрита с тента или даже да се трансформира в жилищен модул.

Под капака на дребния товарен автомобил ще бъде конфигуриран 1,8-литров бензинов мотор с мощ 177 конски сили. Освен това камионетката незабавно ще бъде оборудвана и с газов силов елемент.

По-рано компанията " ВИС-Авто " приготви трансформация с висок покрив за обновеното комби Lada Largus. Колата получи огромен вентилационен люк, спомагателен изпарител на климатика и двузонова климатична система.
 Renault
Renault " убива " Lada и Niva: Първите стъпки към този момент са направени

Новите платформи ще оскъпят съветските модели и надлежно, търсене им ще спадне
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР