За жестока трагедия по време на футболен мач съобщи Varna24.bg.

...
За жестока трагедия по време на футболен мач съобщи Varna24.bg.
Коментари Харесай

25-годишен почина на футболен мач край Варна

За жестока покруса по време на футболен мач заяви Varna24.bg. Случаят е от през вчерашния ден по време на контролна среща сред ФК " Девня 2005 " и ФК " Овеч " Провадия на стадиона в девненския квартал " Повеляново ". От пресцентъра на полицията във Варна потвърдиха за случая. Сигнал е подаден в 16,30 часа на тел. 112.

Няма улики за закононарушение, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи. Минути преди края на мача 25-годишно момче се свлича в центъра на терена и си гълта езика. Към младежа се спуска дежурният по време на срещата доктор, футболисти и хора от публиката. Момчето е отведено неотложно с кола за спешна помощ, а по пътя му е изработен сърдечен масаж, изкуствено дишане и му е сложена ампула адреналин.

Младият футболист, който е от с. Черковна, община Дулово, е признат УМБАЛ " Св.Марина " във Варна, където за жал е умрял. По непотвърдена информация причина за съдбовния край е белодробна емболия. Няма информация за предишно боледуване и съпътстващи болести. Предстои аутопсия да откри аргументите за гибелта на младежа. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР