За истинските фенове на юфка в Япония вече два има

...
За истинските фенове на юфка в Япония вече два има
Коментари Харесай

Заповядайте в Музеите на юфката

За същинските почитатели на юфка в Япония към този момент два има отворени музея, където можете да видите целия развой на произвеждане на юфка през цялото време та чак досега, в който тя би трябвало да бъде изядена. Да, точно посетителите на този друг музей, дегустират преди малко творби артикул.

По-малкият сходен музей се намира в Осака, а огромният - в Йокохама, е на няколко етажа и ситуиран на повърхност от 10 000 кв.м.

Изключително забавно се коства сходен вид посещаване и развлечение за децата, тъй като те също биват въвлечени в работата, като имат опцията по едно и също време с изключение на да научат доста нови неща, също по този начин да произведат своя лична юфка с артикули, комбинирани по техен усет.

Гостите първо гледат по какъв начин се меси тестото, по какъв начин се реже, пече и овкусява и по-късно при предпочитание от тяхна страна могат да си създадат техен артикул, като вариациите от съчетание на артикули и усети са над 5000.

 Музей на юфката

Първоначално концепцията пристигнала от Момофуку Андо, които следил по какъв начин след войната хората се редят на големи опашки за купичка юфка. Още оттогава хората привикнали с този усет и това станал един извънредно издирван и харесван артикул, тъй като не е безценен, а в същото време се готви бързо и елементарно и усетът му може да е друг безусловно всякога, в който се подготвя поради множеството вариации.

Класации регистрират, че известността на юфката не спада и до през днешния ден - през 2010 година е регистрирана продажба на 95 милиарда пакети и купички с юфка.

Усещането е незабравимо, тъй че направете всичко допустимо да посетите някое от тези местенца, в случай че имате път натам. Определено ще имате какво да разказвате по-късно на сбирките с другари.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР