За феновете на Дюн последните новини, свързани с филма, не

...
За феновете на Дюн последните новини, свързани с филма, не
Коментари Харесай

Ще има ли и трета част на “Дюн

За почитателите на " Дюн " последните вести, свързани с кино лентата, не бяха въобще приятни. Премиерата на втората част се наложи да бъде преместена от 3 ноември тази година за 15 март следващата година, като повода за отлагането е продължаващата стачка на актьорите в Холивуд.
 “Дюн: Част втора ” на Дени Вилньов има нова премиерна дата - за по кое време е отсрочена и за какво
Лоши вести за “Дюн: Част втора ”

Какво се случва към кино лентата на Дени Вилньов

Само няколко дни откакто научихме за разбъркването на графика обаче Дени Вилньов дава лъч вяра, че може да има и трети филм от поредицата. " Ако съумея да направя трилогия, това ще бъде сбъдната фантазия ", споделя режисьорът в изявление за Empire.

В случай че трета част бъде осъществена, се чака тя да е основана на " Месията на Дюн " - втората книга от научно-фантастичната галактика на Франк Хърбърт, основана още през 1965 година Авторът написа общо шест книги, а след неговата гибел синът му Браян разгласява няколко романа-предистории и продължения, също от вселената на " Дюн ", напомня Variety.

Дени Вилньов разкрива, че няма желание да прави повече от три кино лентата, тъй като по думите му след втората книгите " стават по-... езотерични ".

продължава историята на Пол Атреидис (), който се сплотява с Чани () и Фремените, с цел да отмъсти на тези, унищожили фамилията му.
 Какво ни разкрива първият филмов откъс на “Дюн: Част втора “
“Дюн: Част втора “ с първи филмов откъс

В Аракис се развихря война

В звездния състав на кино лентата влизат още Остин Бътлър, Флорънс Пю, Ребека Фъргюсън, Хавиер Бардем, Дейв Батиста, Кристофър Уокън, Леа Сейду, а режисьорът към този момент издаде, че феновете могат да чакат повече екшън в сравнение с в първата част.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР