„За да замаже този гаф вечерта, прави още по-голям сутринта.

...
„За да замаже този гаф вечерта, прави още по-голям сутринта.
Коментари Харесай

Борисов за растящия дълг: Децата добре, но и внуците ли ще плащат?

„ За да замаже този гаф вечерта, прави още по-голям сутринта. Казва че 12 милиарда ще се подвига таванът на дълга! Децата добре, само че и внуците ли ще заплащат? Несъмнено ще има наказателна процедура от Брюксел “, предвижда Борисов.

Бившият министър председател разяснява, че той и партията му са били нарочени и омаскарени, което в този момент давало мотив други да се радват на „ смяната “.

„ Такива операции направиха някогашните ченгета, че още се радват. Промяната ще е замяна. И по света няма да ги намерят с откраднатите пари “, счита той.

„ Достатъчно сме носили отговорност, дано в този момент и други да я поносят. Вашата задача е да бдите над парите на данъкоплатците. Една велоалея да създадат, ще го броя за 6 автомагистрали годишно. Но няма, толкоз съм сигурен, че не могат “, сподели още Борисов.

Той прикани депутатите да бъдат тихи и скромни, в случай че им желаят помощ – да я дават.

„ Аз съм започвал няколко пъти от нулата. Помните какво беше след Орешарски, след Станишев. След нас всички споделят, че хазната е цялостна. Но инфлацията е 10% и ще изяде парите. Като ги видите, че не схващат, не бъдете надменни. Бъдете виновни, едни нови избори ще дадат същия резултат. Ние да не сме били безгрешни, какъв брой нелепости сме създали! “, сподели водачът на ГЕРБ.

Той заръча депутатите да бъдат постоянни в Народното събрание – отсъствия единствено при смъртен случай, женитба и бракоразвод.

„ Никакви отсъствия, толкоз искахте да сте депутати. Желая ви триумф “, сподели им Борисов, който изясни, че е решил да не е народен представител, с цел да не излезе, че желае имунитет.

„ По-позорен резултат от този на Българска социалистическа партия в историята няма. Демократична България с 6% разпределят постове. Има Такъв Народ от любимец станаха на барабана дребната пръчка. Те в този момент се държат като спечелили избори. Единственото, което имат повече от нас, е самочувствие. На базата на какво обаче? Ние не знаем! Затова вашата роля в Народното събрание ще е доста значима “, сподели той.

Борисов разяснява за какво съгласно него министрите на Радев дават оферти за пенсиите, при изискване, че до дни би трябвало да има постоянно държавно управление.

„ Румен Радев доста добре го познавам. През първата година той работи добре и с нашето държавно управление. Но появят ли се съществени проблеми – като да вземем за пример ковид – бърза да се разграничава, с цел да си резервира ореола “, сподели водачът на ГЕРБ.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР