За да стимулирате вниманието и креативността си, поддържайте редовен график

...
За да стимулирате вниманието и креативността си, поддържайте редовен график
Коментари Харесай

Нередовният сън вреди на вниманието и креативността

За да стимулирате вниманието и творчеството си, поддържайте постоянен график на сън. Това подготвя към по-висока централизация, по-добри хрумвания и по-успешно обмисляне. Тези, които подценяват съня, а по-късно „ наваксват “ с повече, страдат от когнитивни усложнения по-късно. До подобен извод са стигнали откриватели, работили със студенти по интериорен дизайн.
Прочетете още
„ Когато би трябвало да завършат курсовите си работи, студентите се лишават от сън, след което компенсират с повече, след което повтарят всичко изначало. “— споделя доктор Михаел Скулин.

Колкото по-променлив е сънят от нощ до нощ, толкоз по-влошени са когнитивните качества на студентите. Повечето от участниците в проучването са уверени, че спят с към 4 ч. повече през седмицата, в сравнение с в реалност. Да се лишавате от сън нощем, с цел да завършите плана си, се вкоренява в културата на интериорния дизайнер и в други промишлености.

Проектите постоянно са дълги, с крайни периоди, които висят седмици или месеци напред — изяснява доктор Елиз Кинг. Стресът да жонглираш с няколко плана по едно и също време, всеки с голям брой крайни периоди, е прекомерно евентуално да способства за това студентите да минават през няколко дни с малко сън преди крайния период, последвани от няколко дни с 10 или повече часа сън за отплата.

Източник: iwoman.bg

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР