За да се предпазят и от страх да не бъдат

...
За да се предпазят и от страх да не бъдат
Коментари Харесай

5 зодии, които най-често опитват да бягат от чувствата си

За да се предпазят и от боязън да не бъдат засегнати, доста от хората постоянно крият възприятията си. Също по този начин можете да решите да запазите раздразнението си за себе си, когато някой, на който държите, ви ядоса по някакъв метод. Да, неговото държание евентуално ви е обидило, само че вие ще положите всички старания да го игнорирате. Избягвате да се справяте с същинските си страсти и чувства от боязън да не станете уязвими.

Този способ се корени най-много в характера на всеки човек и в умеенето му да се оправя с тестванията на живота. Но до някаква степен астрологията също има своята роля.

Представяме ви и 5 зодии, които бягат от това да се изправят пред възприятията си в една връзка и постоянно крият страстите си:

Овен

Овенът има отличен прочувствен самоконтрол. Тези хора заобикалят несъразмерното мислене и подхождат към всичко с убеденост и храброст. Знаете, че на множеството от тях не им липсва ненужно самочувствие, което обаче от време на време е просто заслон. Овните избират да не приказват за възприятията си, тъй като това може да им навреди сега. Освен това те се опасяват, че покажат ли в действителност какво изпитвам към някого, елементарно могат да бъдат засегнати по-късно.

Близнаци

Близнаците са много положителни в прикриването на същинските си страсти. По тази причина те постоянно демонстрират аспекта на себе си, който най-добре дава отговор на събитията. Иначе казано те реагират по отношение на това какво им е преференциално в дадена обстановка. Не е инцидентно, че са лицемерен знак. Тези хора биха се отклонили и отказали да признаят същинските си усеща, с цел да преодолеят проблем във връзката.

Дева

Сред по-тържествените и тихи зодии е Девата. Девите пазят възприятията си в себе си от боязън да не бъдат засегнати. Те заобикалят да се излагат на заплаха, тъй като мислят, че могат да бъдат засегнати от тези, които обичат.

Представителите на тази зодия демонстрират забележителна въздържаност в това, което показват в връзките си. Те не обичат да бъдат уязвими, по тази причина избират да се пазят сами. Не всички Деви са такива по природа, само че доста от тях работят по този начин, тъй като в предишното си са били засегнати. Именно поради това те не желаят още веднъж да повтарят същата неточност и пазят надълбоко възприятията си.

Козирог

Тези хора извънредно се опасяват да изразят страстите си пред някого. Те са склонни да бъдат бдителни и да сдържат възприятията си във връзката си. Козирозите просто избират рационална и потребна информация, даже когато става въпрос за любовни взаимоотношения.

Водолей

Хората от зодия Водолей съумяват да маскират възприятията си. Така че при започване на една връзка може да ви е мъчно да ги разберете и непрекъснато да се чудите какво може да си помислят. Те могат да бъдат по едно и също време благи и студени, оставяйки ви в незнание. Въпреки това, тяхната податливост да не се разкриват душевен може от време на време да ги накара да наподобяват прочувствено отдалечени от връзката си.

Прикриването на усеща е доста обикновено за гореспоменатите зодии. Макар от време на време да има противоположен резултат, в някои стресови обстановки на връзка даже наподобява като най-мъдрото деяние от тяхна страна. Ключът до стигането на сърцето на подобен знак е просто да бъдете лоялни към него и да имате самообладание.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР