„За да саботират комисията за изясняване на собствеността и акциите

...
„За да саботират комисията за изясняване на собствеността и акциите
Коментари Харесай

Стоян Михалев : Блокират всичко, което искаме да се приеме в парламента

„ За да саботират комисията за изясняване на собствеността и акциите на Пловдивския панаир от ГЕРБ направиха по този начин, че ръководител на комисията да е от „ Български възход”, а не от „ Демократична България”, които са вносители на концепцията за комисия”, съобщи пред Nova News депутатът от Демократична България Стоян Михалев.

„ Всяко едно нещо, което желаеме да се одобри, то е блокирано по един или различен метод и то не минава. Чуваме, че се готвят в идващия парламент също да протакат нещата и да вървим още веднъж на избори”, сподели Михалев.

„ Опасявам се, че нещо сходно се обрисува и с измененията в Наказателно-процесуален кодекс и за механизма за надзор на основния прокурор. ГЕРБ ще си го закачат това като значка – ще кажат – направихме всичко допустимо, вкарахме го, дори го гледахме на първо четене. Всичко стартира отначало”, счита депутатът.

„ Мандат на Българска социалистическа партия няма да подкрепим, не считаме да връщаме ГЕРБ и Борисов на власт…. Всички сме заложници на един някогашен министър председател, който не може да се помири, че повече не може да ръководи България”, сподели още Михалев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР