Жена, която беше тежко болна седмици преди да разбере, че

...
Жена, която беше тежко болна седмици преди да разбере, че
Коментари Харесай

Жена, тежко болна седмици преди да се разкрие „тихата“ болест, която може да е причинила рак на татко

Жена, която беше тежко болна седмици преди да разбере, че има „ тиха цьолиакия “ на 25-годишна възраст, проговори за това да направиш разлика за тези, които живеят с заболяването.

Филипа Лий споделя, че обичала да похапва с обичаните си хора, да подготвя стихия и да се отдалечава на отмора за изискани кулинарни преживявания. Но след години на възприятие, че в никакъв случай не е имала „ цялостно здраве “, в последна сметка й беше диагностицирана целиакия. И тя има вяра, че ракът на стомаха на татко й, от който той умря, може да е вследствие на дълготрайни увреждания, породени от недиагностицирана целиакия.

Състоянието кара имунната система да нападна личната си тъкан и да поврежда червата, когато глутенът се усвоява. Това не разрешава на хората със болестта да одобряват жизненоважни хранителни субстанции от храната и може да аргументи разнообразни неприятни признаци като стомашна болежка, мощно отичане на корема, диария, неприятно храносмилане, повръщане, запек и непредвидена загуба на тегло.

Филипа,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР