Млада жена изкрещя помогнете ми, помогнете ми, губя кръв“, след

...
Млада жена изкрещя помогнете ми, помогнете ми, губя кръв“, след
Коментари Харесай

Смразяващ писък на жена, намушкана пред началното училище, докато мъж я „преследва по улицата“

Млада жена изкрещя „ помогнете ми, помогнете ми, изгубвам кръв “, откакто се твърди, че мъж я е намушкал с нож пред главно учебно заведение.

Разбира се, че жертвата, която е на към 20 години, е била нападната, до момента в който е оставяла децата си в главното учебно заведение Beech Hill в Лутън, Бедфордшир във вторник сутринта, преди да бъде преследвана по улицата.

Спешните служби откараха дамата в болница със съществени пострадвания. Сега се счита, че тя е в „ устойчиво “ положение, макар че към момента е в болница.

Мъж, който беше задържан във вторник по съмнение в опит за ликвидиране, отправяне на закани за ликвидиране и владеене на предмет с острие, в този момент е е таксуван. Съдебномедицинска палатка беше сложена, до момента в който чиновниците отделиха региона, с цел да стартират своето следствие, което продължава в региона.

Говорител на полицията в Бедфордшър сподели: „ Барзе Фаесал, на 30 години, е упрекнат в опит за ликвидиране, отправяне на закани за ликвидиране и владеене на предмет с острие. " Той би трябвало да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР