За да отбележи подобаващо азиатската премиера на автомобила, оборудван с най-мощното V8

...
За да отбележи подобаващо азиатската
премиера на автомобила, оборудван с
най-мощното V8
Коментари Харесай

FERRARI със специален магазин за лансирането на F8 Tributo в Азия

За да означи уместно азиатската премиера на автомобила, оборудван с най-мощното V8 сърце измежду серийните си модели- F8 Tributo, Ferrari построи специален временен (popup) магазин в Шанхай.

"F8 Tributo слага нови измерения за пътна динамика и предлага невиждани нива на вдъхновение за нашите клиенти на Ferrari и почитателите в Китай ", коментира Анрико Галиера, маркетинг и търговски директор на Ferrari S.p.A. "Наистина сме развълнувани за азиатската премиера на този нов V8 състезателен автомобил.

F8 TRIBUTO е с съществени габарити дължина 4611 мм, ширина 1979 мм и височина от единствено 1206 мм, а теглото му е единствено 1330 кг. Автомобилът е борудван с V-образен, осемцилиндров мотор с работен размер от 3.9 литра, който е в положение да генерира максимална мощ от 720 конски сили и максимален въртящ миг от 770 Нм.

FERRARI F8 TRIBUTO дава обещание да предложи на бъдещите си притежатели впечатляващи динамични и скоростни параметри, в това число опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 2.9 секунди, от 0 до 200 км/ч за 7.8 секунди и оптималната скорост на движение от 340 км/ч.

Във времения магазин на Ferrari в Шанхай са демонстрирани също по този начин и , както и представител на от специалната програма Tailor-made.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР