За да има нови лица в политиката нека българите масова

...
За да има нови лица в политиката нека българите масова
Коментари Харесай

Партия на зелените: За да има нови лица в политиката, българите трябва масово да гласуват на 26 май


За да има нови лица в политиката дано българите всеобща да гласоподават за Европейски парламент на 26 май - единствено по този начин можем да объркаме сметките на така наречен "големи партии ", които разчитат на едвам 35 % изборна интензивност. Това сподели в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция Владимир Николов, ръководител на партията.

„ Партия на Зелените “ показа листата си с претенденти за Европейски парламент.

Валентин Симов – представителят на партията влезе в роля на водещ и показа претендентите Владимир Николов- ръководител на партията, Евгения Гергова правист от град Дупница, Илияна Вакъвчиева икономист. Людмила Велинова от Перник, която е банков специалист, Христо Дунчев –бизнес стопанска система, изпълнителен секретар на партията.

Представяме нашата визия за Европа в няколко послания, които слагат въпроса що е то Европа, нация страна ли е, и има ли изгода от това за нас.

Владимир Николов: На 26 май за трети път ще избираме представители от България за европейския парламент. За страдание фокусът още веднъж се измества от основната тематика, а тя е Европа на нациите или страна Европа. Това състояние на неустановеност е маркирано още през 2017 година от ръководителят на Европейската комисия Жан Клод Юнкер, който показа пред европейския парламент пет сюжета за развиване на Европа. За страдание по този начин наречената конституция на европейския съюз и нейното отменяне и осъществявания с много несъгласия лисабонски контракт, слага въпроса за самия европейски съюз в едно разкрачено състояние. Все повече се постанова евроскптицизма заради евролибералните политики, които се взимат на равнище от представителите на ЕНП и на ПЕС. „ Партия на Зелните “ взе участие независимо на тези избори като нашата листа е цялостна от 17 индивида. Основните наши послания в обобщение ще ги показва: Преди всичко това е суверенитета на България и на страните членки да бъде непокътнат, за една по-справедлива, устойчива стопански Европа с основен приоритет запазване на природата. Ние изрично се противопоставяме на Европа на две или повече скорости. Категорично се противопоставяме България да бъде в периферията или в полупериферията на Европейския съюз. Противопоставяме се изрично и на двойният стандарт, тъй като в България живеем горди хора, които не трябва да позволяваме това вмешателство и това отношение към нас. Партия на Зелните в европейския парламент ще упорства за по-справедливо разпределение на европейските фондове, което разпределение ние го разбираме повече средства отделяни за по-слабо развитите стопански страни за да скъсим дистанцията с по-големите такива. Ние ще желаеме и ще следим за строго надзор за разпределянето на тези средства. Особено за стратегиите свързани с екологията и тяхното вярно разпределение на равнище европейски съюз.

Вижте какво още сподели за замърсяването в България и какви ограничения ще желаят да се вземат във видеото:



Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР