В битката с рака принцесата на Уелс Кейт Мидълтън Кейт

...
В битката с рака принцесата на Уелс Кейт Мидълтън Кейт
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън страда от сериозни странични ефекти от химиотерапията

В борбата с рака принцесата на Уелс Кейт Мидълтън  Кейт Мидълтън Кейт Мидълтън е родена на 9 януари 1982 година в Рединг, графство Бъркшър, Англия. Тя е най-голямата от се е сблъскала със съществени странични резултати, откакто се подложи на химиотерапия.

Според американското издание " Radar " лекуването от рак е изтощило брачната половинка на принц Уилям, само че тя се пробва да прикрие неприятното си здраве.

Д-р Стюарт Фишър изясни, че ракът и неговото лекуване с химиотерапия оказват въздействие върху тялото, като засягат косата, чревната лигавица, кожата и костния мозък. Кейт Мидълтън  Кейт Мидълтън Кейт Мидълтън е родена на 9 януари 1982 година в Рединг, графство Бъркшър, Англия. Тя е най-голямата от се е изправила пред сходни последици, написа glasnews.

„ Ракът е физическо и прочувствено задължение, за разлика от доста други болести “, заключи експертът.

Припомняме, че Кейт Мидълтън  Кейт Мидълтън Кейт Мидълтън е родена на 9 януари 1982 година в Рединг, графство Бъркшър, Англия. Тя е най-голямата от призна пред обществото, че се бори с рак. Принцесата на Уелс обаче не сподели от какъв тъкмо тип рак страда. Според някои източници брачната половинка на принц Уилям е болна от рак на дебелото черво.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР