За четвърти пореден път мач между и в беше решен

...
За четвърти пореден път мач между и в беше решен
Коментари Харесай

Брайтън надигра Кристъл Палас, но орлите бяха по-близо до победата

За четвърти следващ път мач сред и в беше решен с гол след 85-ата минута. Автогол на оформи крайното 1:1, откакто преди този момент бе дал преднина на " орлите ". доминираше, само че пропусна дузпа, а вратарят на гостите направи невероятни спасявания при 0:0.

И двата тима имаха кадрови проблеми, само че повече бяха те при. Въпреки това, футболистите на Греъм Потър сътвориха значително голови положения и би трябвало да съжаляват за многото си пропуските. Палас откри резултата с една от редките си офанзиви и най-после единствено неточното интервенция на Андерсен лиши отбора от значими три точки.

Първата голова обстановка се откри пред Леандро Тросар в 11-ата минута. Грешка на Джоел Уорд разреши на белгиеца да излезе самичък против Бътланд, само че той се намеси впечатляващо. Четвърт час по-късно Адам Уебстър се извиси след центриране от корнер и стреля с глава, само че Бътланд още веднъж внимаваше.

В 36-ата минута Жоел Велтман беше арестуван в наказателното поле от Уил Хюз и след консултация с ВАР съдията Робърт Джоунс уточни бялата точка. Зад топката застана Паскал Грос, който стреля доста несериозно и Бътланд отрази удара му. В края на полувремето гол на Нийл Мопе беше анулиран поради нарушаване против Бътланд.

Втората част стартира с греда след удар на Якуб Модер и още един пропуск на поляка. Кристъл Палас доста рядко нападае, само че в 69-ата минута отборът на Патрик Виейра направи съвършена офанзива, при която топката беше върната от Джефри Шлуп към Галахър и той разстреля Роберт Санчес.

Домакините нямаха различен избор с изключение на да пратят още повече сили в предни позиции. В дейностите им обаче нямаше задоволително прохлада, а и Кристъл Палас не допускаше съвсем никакви неточности. Все отново, в 87-ата минута Мопе стигна до аутлинията и центрира остро, а Йоаким Андерсен протегна крайник и си вкара автогол.

Това беше четвърти следващ мач без загуба за Брайтън в Премиър лийг. " Чайките " са 8-и в класирането с 28 точки, а в идващия кръг ще посрещнат Челси.

Кристъл Палас е на 11-о място с 24 точки. На 23 януари лондончани ще посрещнат Ливърпул.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР