За четвърта поредна година ще се проведе емблематичният и единствен

...
За четвърта поредна година ще се проведе емблематичният и единствен
Коментари Харесай

Трюфел Фест 2019 - Угърчин с куп атракции и свободен вход! Ще търсим, готвим и опитваме ястия с божествената гъба БЕЗПЛАТНО

За четвърта поредна година ще се организира емблематичният и уникален - Фестивал на трюфел а в границите на обичайния есенен панаир в гр. Угърчин /обл. Ловеч/, който започва още на 20 септември.

На идващия ден - 21 септември , ще бъде разгърната и същинската част на фест-а. Една от най-големите атракции е надпреварата „ На лов… за трюфели “, в което особено подготвени кучета и техните водачи търсят и откриват божествената гъба. Участниците ще се борят за време, в което би трябвало да съберат допустимо най-голямо количество трюфели – не на брой, а на тежина.

Община Угърчин дружно с главния спонсор на събитието - компания „ ХАЙД “ (най-голямата компания за изкупуване на трюфели в България) са подсигурили подобаващи награди за най-хубавите - с изключение на купи и медали, ще получат и парични награди. (Записването за надпреварата „ НА ЛОВ... за Трюфели “  може да стане на телефон 0877 02 83 37 или във фейсбук страницата на феста „ Трюфел фест - гр. Угърчин “)

Тазгодишният фестивал няма да мине без вкусни ястия , приготвени с черен трюфел . Те ще бъдат споделени изцяло гратис с всички посетители. Най-очаквана е изкушаващата паста с трюфели. А огромното готвене, в което можете и вие да се включите, стартира от 14:00 часа, малко след надпреварата „ На лов за трюфели “.

И през двата дни вечерите ще бъдат запълнени с концерти на обичани актьори – на 20 септември на сцената ще забият „ Сигнал “, а на идващият ден от 19:00 часа чакаме гласове да извият група „ СкандаУ “ и тийнсензацията Дара. По време на музикалната част ще бъде направено неповторимо 3D лазерно шоу , а финалът на фестивала ще бъде величествен... близо 5 -минутна заря ще заблести в небето над красивия град, което ще бъде заслужен свършек на двудневния празник!

Може да си припомните подробните елементи за Трюфел Фест 2019 ето ТУК.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР