За БСП основната подкрепа от страна на държавата, правителството, парламента

...
За БСП основната подкрепа от страна на държавата, правителството, парламента
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин: Нужна е държавна подкрепа на малкия и среден бизнес

За Българска социалистическа партия главната поддръжка от страна на страната, държавното управление, Народното събрание би трябвало да бъде за дребния и междинния бизнес, който до момента не е бил действително показан в Народно събрание. 
" Повечето партии приказват за него, само че законодателната им активност и политическите им позиции демонстрират доста стеснено секторно съдействие с избран тип бизнес. Други пък се концентрират повече върху огромния бизнес, а дребните и междинни предприятия остават на назад във времето. Ние желаеме в по-голяма степен да развиваме такова съдействие и да бъдем политически представител на дребния и междинен бизнес в идващото Народно събрание и държавно управление ", съобщи лидерът на листата във Велико Търново Кристиан Вигенин.
Обща индустриална зона на Ямбол, Сливен и община " Тунджа ", създаване на четирилентов път, свързващ двата града, както и нов път от Ямбол до Лесово, са най-важните и незабавни ограничения, предлагани от " Българска социалистическа партия за България " за развиването на стопанската система в района. Те бяха показани на среща на претендентите за народни представители на Българска социалистическа партия с бизнеса. 
" Национална компания " Индустриални зони " може да бъде по-активна и да работи повече, в това число по основаването на индустриална зона ", съобщи още Вигенин.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР