За брутално полицейско насилие над арестувания тази сутрин мъж в

...
За брутално полицейско насилие над арестувания тази сутрин мъж в
Коментари Харесай

Брутално ВИДЕО от задържането на нарушителя в Казанлък

За брутално полицейско принуждение над задържания тази заран мъж в Казанлък, заяви казанлъшкият уебсайт Пресс ТВ. Те са получили видео, на което се вижда по какъв начин униформени постановат мъжа с палки и ритници. По-рано той бе арестуван след гонка с полицията, като униформените са произвели изстрели по колата му.

От полицията оповестиха, че след утринната гонка по ул. "Никола Петков " мъжът е арестуван и отведен в ареста, като му е била взета проба за алкохол и опиати. Тя е дала позитивен резултат за метаамфетамини и марихуана. Задържаният мъж е на 25 години, престъпно проявен, няма и шофьорска брошура, само че е управлявал "Опел Тигра ".

Наложи се униформените да стрелят, с цел да принудят нарушителят да спре. Заснелият видеото обаче твърди, че служителите на реда са използвали брутална мощ, до момента в който арестували нарушителя.

Брутално ВИДЕО от задържането на нарушителя в Казанлък
Ето текстът към видеото:

„ Пресен случай от тази заран на бул. „ Никола Петков “. По незнайна причина жител е попречил инспекция на чиновниците на кат и навлезнал в насрещно придвижване. След няколко минутно преследване, чиновниците на реда го задържаха. Пожарна охрана ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БРУТАЛЕН НАЧИН МУ НАНЕСОХА ТОЗИ ФИЗИЧЕСКИ ТОРМОЗ, ЧОВЕКА БЕШЕ БЕЗЗАЩИТЕН. Освен контузиите, същият гологлав служител на реда нанесе и материални вреди като преди този момент с ритник затвори вратата на автомобила. Моля това да стане обществено притежание и този урод в униформа да получи заслуженото си!!! Изглед от бул. “Александър Батенберг “ 6 към „ Никола Петков “ 47. Действието се разигра в 9 без 10 през днешния ден. Предполагам, че и преди този момент го удряха в тунелчето под блока, тъй като се чуваха нечовешки писъци от същото лице. Това ме провокира да изляза на тересата..родната полиция ни пази “.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР