За 30-40 години обществото и политическата ситуация коренно се промениха,

...
За 30-40 години обществото и политическата ситуация коренно се промениха,
Коментари Харесай

Рашков: Такива като Борисов нямат морално право въобще да говорят за избори

За 30-40 години обществото и политическата обстановка радикално се трансформираха, единствено не и Министерство на вътрешните работи. Всички разбирате, че няма логически отговор на въпроса за какво е бездействано толкоз години по този въпрос. Това съобщи министърът на вътрешните работи Бойко Рашков.

Решението за промяна на накои районни ръководства и полицейски участаци не е еднолично решение на министъра на вътрешните работи, акцентира той.

Няколко месеца обсъждахме кое би трябвало да се промени в структурите на Министерство на вътрешните работи, изясни Рашков. " Не може в район където няма даже население, ние да поддържаме конструкция на Министерство на вътрешните работи ".

" Съкращения на чиновници няма, не са направени съкращения - направени са най-малък брой съкращения. Съкратени са административни длъжности в районни дирекции, които са 27 на брой. Това са съкращения на длъжността, а не съкращения на човек, който ще остане без работа ", уточни Рашков.

Създава се районно ръководство в Резово, а се трансформират някои други. Промените се вършат поради мигрантския напън, а в обезлюдени места се преструктурират структурите на Министерство на вътрешните работи, съобщи Рашков.

Аз съм удовлетворен от това, което в Министерство на вътрешните работи се свърши за 5-6 месеца. Много желая да се откри и различен министър, който за 5-6 месеца да свърши подобен размер от работа от промяната, пожела министърът на вътрешните работи.

Той отговори и на обвиняванията на Бойко Борисов, който съобщи, че по домовете на хората е ходила полиция и са им казвали да не гласоподават за ГЕРБ. " Смятам, че такива като Борисов нямат морално право изобщо да приказват за избори. Защото това уродливо събитие - пазаруване и пласиране на гласове, не е основано от Министерство на вътрешните работи, а е основано в едни партийни централи, които си основават обръчи от компании, които да ги финансират и да има средства, които да бъдат разнасяни с чували и куфари и разпределяне на най-вече оскъдно българско население, на небогати гласоподаватели, които са подготвени за 30-40-50-60 лева да продадат своя глас и по подобен метод да провалят вашата, моята, на нашите деца и внуци ориси. Това е политическият морал, който съдадоха такива като Борисов. Тези политици доста добре знаят, че пазаруването и продаването на гласове е закононарушение ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР