За 3 март изгаждаме контролно-пропускателни пунктове в центъра на София.

...
За 3 март изгаждаме контролно-пропускателни пунктове в центъра на София.
Коментари Харесай

Целият ресурс на столичната полиция е впрегнат в охраната на Дмитрий Медведев

За 3 март изгаждаме контролно-пропускателни пунктове в центъра на София. През "Раковска " ще бъдат обособени т.н "джобове ", за хората, които желаят да участват на тържеството. Това заяви на брифинг основен контрольор Борислав Муеров, шеф на отдел „ Охранителна полиция” към Столична дирекция на вътрешните работи, съобщи кореспондент на Novini.bg.

"Наред със основаната организация за пропусквателния режим ще бъдат ситуирани полицейски ленти. Няма да се позволяват лица в нетрезво положение, лица с остри предмети и психологично заболели ", сподели още той.

"Във връзка с посещаване на Дмитрий Медведев ще бъдат взети всички нужните ограничения. Посещението му ще е в понеделник, няма по какъв начин да издадем програмата му, поради сигурността. Непосредствено преди идването му ще затваряме придвижването ", разкри началникът на „ Охранителна полиция “ – Столична дирекция на вътрешните работи.

"Движението ще бъде затваряно по друго време. Засегнатите зони са - централната част на София, Народното събрание и президентсво. Целият запас на столичната полиция и част от жандармерията ще бъдат впрегнати в защитата на Медведев ", добави Муеров.

"За 3 март ще има и профилирана техника и военна полиция. Няма да има командировани чиновници от други области. Тържествата и честванията ще се отразят на придвижването в столицата, тъй че ползвайте градския превоз ", приканиха от Столична дирекция на вътрешните работи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР