За 16-ти поредна година компанията е сред победителите в консурсаТри

...
За 16-ти поредна година компанията е сред победителите в консурсаТри
Коментари Харесай

Етикетни принтери Brother печелят iF Design Award

За 16-ти поредна година компанията е измежду спечелилите в консурса

Три етикетни принтера на Brother заслужиха влиятелната премия iF Design Award
(снимка: Brother)

Етикетните принтери Brother P-touch са измежду спечелилите, които получиха самопризнание за извънреден дизайн с премиите iF Design Award, присъждани от iF International Forum Design GmbH,  Германия. 

2023 е 16-а подред година, в която Brother е измежду спечелилите на iF Design Award, като общо за това време е получил 88 награди. Тази година премиите са присъдени на етикетните принтери Brother: P-touch PD410 / P-touch D460BT / P-touch D610BT.

“Brother се ангажира непрестанно да усъвършенства качеството на дизайна и продуктовите нововъведения, с цел да подсигурява, че постоянно предоставяме изключителна стойност на нашите клиенти ”, разяснява премията Ива Тотева, управител „ Маркетинг и продажби “ в Brother България премията.
още по темата
“Откакто спечелихме първия си iF Design през 1982 година, ние изминахме дълъг път, само че продължаваме да се посвещаваме на проектирането и основаването на здрави, надеждни артикули, които се вписват безпроблемно в всекидневието, и спечелването на награди, които удостоверяват това, постоянно е привилегия ”, добави тя.

iF Design Award е един от най-престижните интернационалните състезания за дизайн, който се организира от 1953 година Уважаван е по света, тъй като в оценката се взема под внимание освен външният тип на продукта, само че и критерии като функционалност и въздействие върху околната среда.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР