За 10-та поредна година главният редактор и издател на BGVOICEЯсен

...
За 10-та поредна година главният редактор и издател на BGVOICEЯсен
Коментари Харесай

Ясен Дараков- единственият български журналист на Оскарите

За 10-та поредна година основният редактор и издател на BGVOICEЯсен Дараков ще следи от близко най-голямата нощ на Холивуд – раздаването на филмовите награди “Оскар”.

Ясен още веднъж ще е единственият български публицист с извънреден достъп до звездите на аления килим в минутите преди началото на церемонията.

През последните 10 години BGVOICEе единствената българска медия със непокътнато място на аления килим.

Пред микрофона на Ясен Дараков са заставали Анджелина Джоли, Джордж Клуни, Ема Уотсън, Упи Голдбърг, Глен Клоуз, Кейт Бланшет, Гари Олдман, Уилям Дефо, Самуел Л. Джаксън, Джей Кей Симънс, режисьорът Алехандро Иняриту, българите Димитър Маринов, Теодор Ушев и доста други от топ звездите на Холивуд.

„ Първата година ме питат кого искаш да интервюираш и аз споделям – Джордж Клуни, Анджелина Джоли, Брад Пит, не за друго, а тъй като единствено тях можех да разпозная на аления килим. И до края на вечерта съумях да направя две от тези изявленията “, спомня си основният редактор на BGVOICEЯсен Дараков.

Пред микрофона на BGVOICEдва пъти е заставал към този момент починалият именит артист Кристофър Пламър.

„ Първото ми изявление на аления килим е с Кристофър Пламър. Интервюирал съм го два пъти. Той умря на 92 година Истинска легенда “, споделя Дараков.

„ Истината е, че за 10 години няма различен български публицист с подобен достъп до звездите в тяхната най-голяма нощ в Холивуд. Ако би трябвало да бъда почтен горделив съм и благополучен от това и се веселя, че множеството от тях са се спирали да дават отговор на въпросите ми “, споделя Дараков.

И тази година, в дните преди най-голямото кино събитие за годината Ясен ще следи подготовката и всичко най-интересно зад кулисите на Оскарите.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР