Ювентус триумфира за трети пореден път в градското дерби с

...
Ювентус триумфира за трети пореден път в градското дерби с
Коментари Харесай

Ювентус отново спечели дербито с Торино

Ювентус победи за трети следващ път в градското дерби с Торино. "Бианконерите " завоюваха дуела на "Олимпико Гранде Торино " с 1:0, само че все пак тази победа остава с горчив привкус, а повода е травма на Гонзало Игуаин.

Двубоят стартира по отблъскващ метод за Игуаин, който получи ранна травма в първата минута след контакт със Салваторе Сиригу. Нападателят съумя да се върне на терена, само че устоя единствено до 13-ата минута, в която бе сменен от Федерико Бернардески, написа "Блиц ".

В 33-ата минута Юве откри резултата посредством Алекс Сандро, който вкара на опразнената врата след центриране на Бернардески.

Второто полувреме не предложи изключително представление, като изключение направи една обстановка в 70-ата минута, при която Пауло Дибала дриблира сред няколко противника, а по-късно стреля, само че ударът му бе слаб и в центъра на вратата. Така срещата завърши при резултат 1:0 за "черно-белите ".

Това е девета поредна победа за Ювентус, който се връща на първото място с актив от 65 точки, а Торино е 9-и с 36 пункта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР