Ювентус оцеля на Жозе Алваладе в реванша от 1/4-финалите срещу

...
Ювентус оцеля на Жозе Алваладе в реванша от 1/4-финалите срещу
Коментари Харесай

Ювентус удържа Спортинг и продължава да мечтае за трофея в Лига Европа

Ювентус оцеля на " Жозе Алваладе " в реванша от 1/4-финалите против Спортинг Лисабон и се класира на полуфиналите в Лига Европа. " Старата госпожа " приключи 1:1 при визитата си на Лисабонските лъвове и продължава напред с общ резултат 2:1.

Така грандът от Торино направи огромна крачка към спечелването на шампионата точно на отличната вест за връщането на отнетите 15-точки назад към актива на клуба в Серия А. Адриен Раби откри резултата в 9-ата минута, а Майкъл Едуардс изравни в 20-ата минута от дузпа.
 Снимка 615127
Източник:

Ювентус поведе в резултата на " Жозе Алваладе " още в 9-ата минута. След центриране от корнер се получи безредие в наказателното поле на Спортинг, а Рабио бе много предвидлив и сега, в който топката стигна до него се завъртя и я прати във вратата на Адан.

В 18-ата минута Спортинг уцели гредата, а по-късно Рабио извърши нарушаване в наказателното поле против Угарте, което докара до дузпа. Зад топката застана Едуардс, който изравни резултата.

В 35-ата минута Диоманде стреля с глава, само че около вратата на Шчесни.

Втората част стартира с напън на Юве. В 55-ата минута Влахович не съумя с глава да насочи топката в опразнената врата.
 Снимка 615128
Източник:

В идващите минути торинци владееха повече топката и направляваха играта, без да основават кой знае какви рискове пред Адан, само че и без да позволяват такива пред Шчесни.

В 74-ата минута вратарят на Юве не се затрудни изключително да избави изстрел на Педро Гонзалвеш. В 88-ата минута Коатес имаше добра опция, само че прати топката над вратата. До края по този начин не се стигна до нов гол за португалците.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР