Ювентус може да не се окаже единственият клуб в Серия

...
Ювентус може да не се окаже единственият клуб в Серия
Коментари Харесай

Още един клуб от Серия А е застрашен от отнемане на точки

Ювентус може да не се окаже единственият клуб в Серия " А " с отнети точки през този сезон. Според “Гадзета дело спорт ” Сампдория също е заплашен от тази орис.

“Моряците ” ги грози сходно наказване, в случай че до 16 февруари не съумеят да изплатят заплатите на футболистите и личния състав за последното тримесечие от предходната година. Дължимата сума е в размер на 11 млн. евро. Освен това през днешния ден притежателите от семейство Фереро би трябвало да създадат финансова инжекция от 35-50 млн. евро. От изданието не считат, че има огромна възможност притежателите да създадат такава инвестиция изключително като се има поради, че Масимо Фереро, който подаде оставка като клубен президент след ареста си през декември 2021 година, от месеци води договаряния за продажбата на клуба.

Така или другояче сега Сампдория се намира на предпоследната 19-а позиция в класирането с актив от едвам 9 точки, като е точно на толкоз от избавителното 17-о място.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР