Ювентус иска най-малко 80 милиона евро за своя нападател Душан

...
Ювентус иска най-малко 80 милиона евро за своя нападател Душан
Коментари Харесай

Челси предлага петима за Влахович

Ювентус желае минимум 80 милиона евро за своя нападател Душан Влахович, само че Gazzetta dello Sport твърди, че Челси е предложил на „ бианконерите “ да изберат сред петима играчи в опит да създадат замяна.

Съобщава се, че Ювентус се нуждае от повече от 100 милиона евро, с цел да балансира финансите си през лятото, защото би трябвало да няма да има доходи от Шампионската лига през новия сезон.

Влахович е един от главните играчи на торинци, а Челси към този момент са разискали възможен трансфер на сръбския нападател на среща с шефа на Ювентус Джовани Мана през уикенда. Байерн Мюнхен също следи от близко 23-годишния футболист.Според Gazzetta, Мана е докладвал на треньора Масимилиано Алегри в понеделник, че Челси е подготвен да включи един или повече играчи в договорката за Влахович. Съобщава се, че „ сините “ са подготвени да включат Кристиан Пулишич, Рубен Лофтъс-Чийк, Трево Чалоба, Ромелу Лукаку и Калиду Кулибали, само че Ювентус се надява да получи пари в брой за Влахович.

В същото време други клубове от Серия А към този момент са се насочили към всички тези петима играчи на лондончани. Милан договаря с Пулишич и Лофтъс-Чийк, до момента в който Интер следи Чалоба, Лукаку и Кулибали. Белгийският нападател е чартърен на „ Джузепе Меац “ и „ нерадзурите “ желаят да удължат престоя му в клуба и през идващия сезон.

Кулибали пък към този момент отхвърли трансфер в Ювентус предишното лято, като се съгласи да се причисли към Челси от почитание към почитателите на Наполи.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР