Ювентус и Дженоа завършиха 0:0 в среща от 29-ия кръг

...
Ювентус и Дженоа завършиха 0:0 в среща от 29-ия кръг
Коментари Харесай

Ювентус отново не успя да спечели

Ювентус и Дженоа приключиха 0:0 в среща от 29-ия кръг на италианската Серия А. Юве няма победа към този момент трети следващ мач и остава трети в класирането с 59 точки. Толкова има и вторият, който по-късно през днешния ден гостува на Верона. Дженоа остава на 12-о място с 34 точки.

След равностойно първо полувреме Ювентус взе самодейността след почивката и имаше положителни обстановки да стигне до триумфа, най-хубавата от които пропусна Мойс Кийн в последната минута. Нападателят стреля от границата на наказателното поле, само че топката срещна десния непряк дирек.

В добавеното време пък. Той стачкува против отсъждането на директен свободен удар и получи втори жълт картон. Това значи, че сърбинът ще е осъден за конфликта с Лацио. Аут против столичани ще е и контузеният Милик.

„ Влахович знае, че направи неточност и ще бъде санкциониран за нея. Постави тима в неприятна обстановка, няма да играе в идващия мач. Но той е още млад и грешките са част от процеса на израстване “, разяснява треньорът Масимилиано Алегри.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР