Юсуф Адемола (Yusuf Ademola) се пусна на живо в Инстаграм,

...
Юсуф Адемола (Yusuf Ademola) се пусна на живо в Инстаграм,
Коментари Харесай

Затворник показа килията си на живо в мрежата и шокира всички с луксозния си начин на живот

Юсуф Адемола (Yusuf Ademola) се пусна онлайн в " Инстаграм ", където сподели изключителните условия, в които живее в един от английските затвори. Мъжът е наказан през декември 2017 година на 12 години за нелегално владение на оръжия, осведоми " Мирър ", представен от Блиц.

27-годишният нарушител е употребявал нелегално пренесен в пандиза мобилен телефон: с негова помощ, той се свързва с блогърката Алая Мария Бий (Aliyah Maria Bee), която го пуска непосредствено онлайн.



Свързването онлайн продължава 17 минути и събира повече от 700 фенове. През това време Адемола съумял неведнъж да се похвали с първокласния си живот зад решетките: той демонстрира дизайнерския си часовник, златни бижута и даже игра PlayStation, които му разрешават да съхранява непосредствено в килията. Според думите на Бйй, килията на Адемола наподобява доста по-голяма от стаите в общоприетите общежития.



Говорител на пандиза в Пентънвил е декларирал, че такова държание на наказаните е недопустимо и наличието ще бъде отстранено от обществените мрежи: " Всеки, който нарушава разпоредбите на пандизите, ще престои зад решетките за по-дълго време ", споделя той.



Според английското издание, Адемола е благополучен да попадне в пандиза: роднините му споделят, че наказаният мразел живота на независимост.











Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР