Юрген Рот бе сред водещите разследващи журналисти в Германия -

...
Юрген Рот бе сред водещите разследващи журналисти в Германия -
Коментари Харесай

Почина Юрген Рот, автор на книги за България

Юрген Рот бе измежду водещите проверяващи публицисти в Германия - анализатор на проведената престъпност и мафиотските структури в страните от Централна и Източна Европа.

В България той е известен с книгата „ Новите български демони “ , написана след пътувания в страната ни, на основата на персонални контакти и проучвани източници.

В нея показва гледната точка на външен наблюдаващ за престъпността, корупцията, и явленията, които въплъщават българската политическа реалност през последните години – началото на прехода и първите години от участието на България в Европейски Съюз и НАТО.

България е завладяна от „ Дяволски кръг “ - парите желаят власт, а политиците — повече пари, с цел да имат повече власт. Това написа Юрген Рот преди време за България.

Германският проверяващ публицист Юрген Рот завоюва в България дело за клюка , заведено против него от някогашния вътрешен министър Румен Петков.

Юрген Рот е създател и на бестселърите „ Червените босове “, „ Мрежите на терора “, „ Олигархът “, „ Гангстерите от Изтока “, „ Кланът Германия “ и други

Юрген Рот: Какво не може да си разреши България >>

Юрген Рот: Когато целуват ръка на Борисов >>
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР