Юрген Клоп заяви, че Стивън Джерард „със сигурност“ ще води

...
Юрген Клоп заяви, че Стивън Джерард „със сигурност“ ще води
Коментари Харесай

Клоп: Джерард със сигурност ще води един ден Ливърпул

Юрген Клоп съобщи, че Стивън Джерард „ сигурно “ ще води един ден Ливърпул. Легендата на мърсисайдци се завръща на „ Анфийлд “ в събота следобяд като управител на Астън Вила.

Джерард изигра 710 мача за „ алените “ и завоюва един път Шампионската лига, два пъти ФА Къп, три пъти Купата на Лигата и един път Купата на УЕФА по време на 17-годишната си кариера в клуба. В събота той ще се изправи против мърсисайдци като ментор на неприятелски тим за първи път. Клоп, който обезпечи на Джерард първата треньорска специалност в академията на Ливърпул, има вяра, че 41-годишният експерт ще бъде един ден на неговото място.

Запитан по отношение на това дали Джерард ще води Ливърпул в бъдеще, Клоп бе безапелационен: „ Да, безусловно считам, че ще бъде. Единственият проблем е по кое време е верният миг за това? Видяхме какво стана с Франк Лампард по време на неговия престой отпред на Челси, историята бе сходна. Стиви се оправя доста добре сега, тъй като е доста млад за управител, тъй че по кое време е верният миг за него да застане отпред? Не става въпрос за това, че не може да прави работата, а какъв брой дълго желае да я прави. Но, да, несъмнено считам, че ще се случи и е хубаво за всички “, стартира той.

„ Не знам какво би трябвало да направиш, с цел да станеш управител на Ливърпул. Хората споделят, че би трябвало да печелиш титли, само че не съм сигурен за това. Мисля, че е по-важно да печелиш титли, когато си тук. Не би трябвало да печелиш титли в предишното и тези нелепости за това да си потвърден победител. Можеш да спечелиш титли в предишното, само че в никакъв случай повече да не вдигнеш още веднъж купа. Всичко, което е приключил досега Стиви наподобява добре и той върви безусловно в вярната посока. Не мога да видя сюжет, в който аз ще бъда замесен в това решение, в случай че би трябвало да съм почтен, само че кой знае какво ще донесе бъдещето? Ще забележим “, добави немският треньор.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР