Юрген Клоп сподели, че няма шанс да бъде поеме друг

...
Юрген Клоп сподели, че няма шанс да бъде поеме друг
Коментари Харесай

Клоп гарантира: Няма да бъда мениджър на друг английски клуб

Юрген Клоп показа, че няма късмет да бъде поеме различен тим в Англия след Ливърпул. Решнието му да напусне мърсисайдци несъмнено изненада мнозина. Германецът добави, че чака да е отвън играта за една година.

" Ако ме попитате: " Ще работиш ли в миналото още веднъж като управител? ", в този момент бих споделил, че не. Но явно не знам по какъв начин ще се усещам, тъй като в никакъв случай не съм имал такава обстановка ", сподели Клоп.

" Това, което знам сигурно - в никакъв случай, но в никакъв случай няма да поема друг клуб в Англия от Ливърпул, на 100 %. Това е невероятно. Любовта ми към този клуб, уважението ми към хората е прекомерно огромно. Не бих могъл да го направя. Не бих могъл и за секунда да помисля за това. Няма късмет ".

" Това е част от живота ми, ние сме част от фамилията, тук се усещаме вкъщи си. Няма никакъв късмет да го направя. Но всичко останало, ще работя ли в миналото още веднъж? Разбира се, познавам себе си, не мога просто да седнал съм. Ще си намеря нещо друго, с което може би ще се занимавам. Но няма да ръководя клуб или страна най-малко една година, това е невероятно, не мога да го направя и не желая. Това е всичко ", добави германецът.
 Ето кой е претендент №1 за правоприемник на Клоп
Ето кой е претендент №1 за правоприемник на Клоп

Има ли сюрпризирани?
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР