Юрген Клоп обясни как технологиите му помагат да поддържа връзка

...
Юрген Клоп обясни как технологиите му помагат да поддържа връзка
Коментари Харесай

В Ливърпул не спират да работят по време на паузата

Юрген Клоп изясни по какъв начин технологиите му оказват помощ да поддържа връзка с личния състав на Ливърпул, разкривайки също по този начин по какъв начин видеата от неговите футболисти в обществените мрежи поддържат положителното му въодушевление. „ Червените” не упражняват въз основата си в Мелууд последните две седмици, откакто се самоизолират по домовете си при разразилата се пандемия от COVID-19.

Клоп изясни и по кое време може да имаме отново естествен живот

Ливърпул се надява да се завърне въз основата си в Западен Дарби в първата седмица на април. Играчите на Клоп упражняват в къщите си самостоятелно и ще отнеме време, до момента в който се завърнат още веднъж дружно на подготвителното поле. В същото време Клоп комуникира с щаба и играчите си посредством WhatsApp и FaceTime, като мениджърът призна, че му липсва работното всекидневие на клубната база.

„ Първо желая да кажа – не ми липсва единствено щаба, а всички, които са в клуба. Минаха две седмици, а аз не съм във почивка. Тогава нормално не е моментът, в който да ти липсват сътрудниците. Сега обаче не е по този начин, защото обичаме да работим дружно. Имаме контактите си в обществените групи и си приказваме, само че напълно друго е да се видите. Те не престават да правят невероятна работа”, призна германецът.

Рууни отсече: Коронясайте Ливърпул!

Клубът работи по препоръките на ръководителя на отдела по хранене и витамини – Мона Немер, откакто тя е изготвила специфични режими на всеки играч за тази пауза. Германката също по този начин е намерила и решение за справяне на на практика проблем, в случай че се стигне да се върви до магазина по време на интервала за изолираност.

„ Имаме доста играчи и е мъчно всички да стоят по домовете си, без да пазарят. Хубавото е, че клубът се е заел с доставките на храна, защото би трябвало да сме прецизни при тази обстановка. Сега сме във втората седмица и би трябвало да се организираме. Това, което Мона прави, е необикновено, просто отлично. Фитнес-треньорът Андреас Корнмайер също оказва помощ доста на момчетата и те са изобретателни с работата си вкъщи”, подчертава още мениджърът на водача във Висшата лига.

„ Играчите изпращат своите видеа и треньорите ги преглеждат. Имахме компликации с медицинския щаб, откакто Анди Маси напусна, с цел да се причисли към ФИФА. След това неговото място бе заето от Джим Моксън, дружно със Сара Линдзи, а те също правят невероятна работа за преправянето на информацията”, добави Клоп.

Ливърпул, както доста други тимове от Острова, отделя съществено внимание на профилите си в обществените мрежи, откакто не стопира да пуска видеа, с които да държи „ нащрек” почитателите си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР