Юпитер излезе от своята ретроградност и вече започва своето директно

...
Юпитер излезе от своята ретроградност и вече започва своето директно
Коментари Харесай

Днес Земята остава без надзор и защита от небесните сили

Юпитер излезе от своята назадничавост и към този момент стартира своето непосредствено придвижване.

Луната е в символ Близнаци и през целия ден ще се движи на луфт до 21:00ч.

Луна без курс или луна на луфт - това е изключително положение, при което Луната не образува нито един значим аспект към другите планети до излизането си от знака и прекосяването в идващия (примерно на към 2,5 дена). Много значим астрален колорит, при който стават корекции в материалните искания и проблеми на земния мир, както и в силата на човешкия организъм. Всички набелязани проекти се реализират с доста труд и нерви или въобще не стават. „ Няма аспекти, няма събития” - споделя остарялото астрологично предписание. Настъпва интервал на безвремие, когато в избран интервал от времето всичко стопира или се движи в занимателен ритъм. Или нищо не се случва, или обстановката излиза отвън надзор, предизвиквайки произшествия, несгоди и нещастия.

През този интервал нашият "човешки фактор " се тества за мощ, тъй че могат да се основат непредвидени форсмажорни моменти. Смята се, че през това време Земята остава без контрол от небесните сили, без закрилата на Ангелите-Хранители и силите на Дявола по-лесно проникват в подсъзнанието на хората и го манипулират. Това е тъкмо времето, когато нашите ирационални, нереалистични решения основават непредвидени компликации – изгубено време и придобивки, придобиване на безполезни неща, вършим неудачни промени. Влошава се самочувствието, настроението търпи прочувствени промени, предразположени сме към стресови положения водещи до нервни сривове. По-трудно е за лекарите да диагностицират болесттите и осъществените интервенции могат да имат непредвидими резултати, изключително в случай че времето "Луна без курс " съответствува с моментите на появяването на Новолуние или Пълнолуние, има магнитни стихии или неподходящи планетни аспекти.

Правило: Ако желаете нещо да ви се получи, не го започвайте на Луна без курс (или на празен ход). Ако целенасочени желаете нещо да се провали, то използвайте тъкмо този миг!
Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете и дробовете.

В 21:00ч Луната минава в символ Рак, където ще остане до 20:32ч на 13 юли.

28 лунен ден (от 04:12 на 11 юли до 05:08ч на 12 юли) е един от най-прекрасните, спокойни и светли дни на лунния месец. Символ е лотосът - въплъщение на духовното израстване на индивида. Всяко духовно търсене в този ден ще бъде сполучливо. Сам Бог благославя сходни действия.

28-ми лунен ден е изпълнен с мистичност. С вас могат да се случат разнообразни чудеса, само че техният темперамент зависи от това по какъв начин сте претърпели миналия лунен месец. Ако ви се случат неприятни събития, не си мислете, че са инцидентни. Това е резултатът на вашите отрицателни дейности. Ако пък всичко сте правили вярно, в този момент ще получите премия. Постарайте се вярно да приемете това, което ви се случва - и хубавото, и неприятното. От вашето схващане зависи доста. Този лунен ден носи непроменяемо триумф в делата.

С почитание се отнасяйте освен към хората, само че и към околния свят. Не би трябвало да правите разрушителни дейности - да не се къса, чупи, убива нищо. Може да садите в градината, само че не и да плевите. Дори откъснати цветя в този ден не се подаряват. В този случай ставате съпричастни към разрушението и няма да имате небесната благословия.

Диета - 28-ми лунен ден е добър за недояждане, изчистване на организма. Може да употребявате сокова диета. Месо не се предлага. Храната би трябвало да бъде лека и еднообразна другояче на идващият ден ще се обострят някои заболявания.

Сексът би трябвало да бъде гальовен, сетивен и сантиментален. Любовта би трябвало да се разгръща във всички посоки. Да се изяви както в нравствен, по този начин и във физически проект. Да се заобикалят всевъзможни грубости, прояви на несъобразителност и настъпателност. Бъдете колкото можете повече нежни и любвеобилни. Накарайте дамата да се почувства жена, а мъжът - неустрашим.

Бизнес – По-рано подписаните договори могат да донесат първите резултати. От вас се желае единствено вярно да ги приемете, а това не е толкоз елементарно, колкото наподобява на пръв взор. Не правете незабавно презентация на своите триумфи. Запазете тайната на триумфа единствено за най-близките и доверени хора. Добър за щедрост ден във връзка с духовни хора и организации – църкви, храмове, духовни центрове.

Подстрижка – Не е уместно за подкастряне. То може да снижи вашата интензивност.

Сънища - Информацията в сънищата може да се употребява. Образите на сънищата могат да бъдат оракулски, само че мъчно могат да се изтълкуват вярно. Ако не запомните съня си, това значи, че сте прекъснали връзката си с небесата, прекалено много сте се отдалечили от духовната си същина.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР