Юношите на „Видабаскет“ постигнаха две убедителни победи на поредния регионален

...
Юношите на „Видабаскет“ постигнаха две убедителни победи на поредния регионален
Коментари Харесай

Юношите на Видабаскет станаха шампиони на регион Рила

Юношите на „ Видабаскет “ реализираха две безапелационни победи на следващия районен шампионат на финалната четворка на район "Рила ". Надпреварата се организира във видинската спортна зала "Фестивална ".
В първата среща от програмата видинският тим победи „ Балкан “ Ботевград с 83:57 точки. Възпитаниците на старши треньора Николай Колев влязоха в дуела добре готови и мощно стимулирани да покажат най-хубавото от себе и го направиха. Те поеха самодейността още първоначално и направляваха мача до самия му край. Всички момчета получиха късмет за игра и се раздадоха на терена, което докара и до огромната точкова разлика за триумфа на „ Видабаскет “.
Командата на "Видабаскет " реализира втора разгромна победа пред лична аудитория и над "Шампион 2014 " Перник с 87:42 точки, с което завърши присъединяване си в района.
С общ актив от 12 точки (6 победи от 6 срещи) "Видабаскет " стана първенец на район „ Рила “.
Поздравленията са за: Кристиан Нунов- капитан на тима, Цветан Иванов, Борислав Стоянович, Деян Емилов, Ивайло Вълчев, Денислав Петков, Николай Огнянов, Евгени Михайлов, Кирил Низамов, Александър Илиев, Васко Христов и Николай Колев- старши треньор.
С принос за триумфа са и всички баскетболисти при юношите, които стартираха годината и се бориха в турнирните надпревари- Александър Гергов, Павел Петков, Стоян Петров и Ивайло Мирчев.
Разпределението на местата от второ до четвърто ще стане ясно след изиграване на още един шампионат от нашите противници - "Балкан " Ботевград, "Шампион 2014 " Перник и "Пирин " Гоце Делчев.
Юношите на "Видабаскет " вършат следващ сполучлив сезон в Държавното състезание при подрастващите. Първото място в един от най-силните райони в страната е индикатор за положителната работа и на момчетата, и на старши треньора Николай Колев. От тук нататък следва подготовка за квалификации за държавни финали. Шампионската купа от районните съревнования ни дава преимущество в разпределението на тимовете в групите, които ще се борят за класиране на финали.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР