Юношата на Локомотив (София)Мартин Стоилов, който през есента се наложи

...
Юношата на Локомотив (София)Мартин Стоилов, който през есента се наложи
Коментари Харесай

Юноша на Локомотив подсили Миньор

Юношата на Локомотив (София)Мартин Стоилов, който през есента се наложи като титуляр в Спартак (Плевен), ще играе за различен отбор във Втора лига - Миньор (Перник). Вчера той направи първа подготовка с новите си съотборници. 

Стоилов тази година ще навърши 20 и към момента е благосъстоятелност на Локомотив. Има обаче огромна възможност младият гений да подпише първи професионален контракт с " чуковете ". Мартин Стоилов бе част от старшата възраст набор 2003 година на Локо (София) и записа мачове за " железничарите " във Втора и efbet Лига. 
 Зимна подготовка на тимовете от efbet Лига (обновена) Зимна подготовка на тимовете от efbet Лига (обновена)
В момента столичани се готвят за старта на пролетния полусезон. Тимът на Станислав Генчев организира лагер в Турция, като там загуби от Шинник (0:2) и Войводина Нови Сад (0:2), направи тъждество против Кайсар (1:1) и победи с 1:0 Металист (Харков). 
 Локо (София) изкова първи триумф в последната си контрола в Турция Локо (София) изкова първи триумф в последната си контрола в Турция
На 4 февруари Локо (София) ще има финален спаринг - против Спортист (Своге). Първият формален мач за годината на " червено-черните " е на 10 февруари (петък) – посещение на Ботев (Пд).

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР