Юношата на баскетболния ЦСКА Васил Бачев се завръща при червените

...
Юношата на баскетболния ЦСКА Васил Бачев се завръща при червените
Коментари Харесай

Васил Бачев се завръща в ЦСКА

Юношата на баскетболния ЦСКА Васил Бачев се завръща при " алените " към този момент като експерт, оповестиха от клуба за следващото си ново попълнение.

Опитният гард е висок 195 сантиметра и през миналия сезон приключи приблизително с 13 точки и 4 асистенции в Националната баскетболна лига за мъже (НБЛ).

Старши треньорът на на ЦСКА Росен Барчовски изрази насладата си от прехвърлянето на Бачев. " От една страна при нас идва един от най-хубавите атакуващи гардове в България. Но има и прочувствен миг, защото привличаме баскетболист, който е бил част от нашата школа ", съобщи Барчовски.

" Завръщам се в ЦСКА, тъй като това е клубът, в който потеглих от дете. Винаги съм желал да бъда част от мъжкия тим. Израснал съм, гледайки мачовете в цялостната зала на " Българска войска " и съм си представял по какъв начин играя пред тази невероятна аудитория ", разяснява Васил Бачев.

Националът не пропусна да изрази уважението си към някогашния си тим Академик Пловдив, за това, че му е дал късмет да се потвърди преди 10 години. " Със сигурност без тях нямаше да съм това, което съм през днешния ден ", признателен е баскетболистът.

За новия сезон той си пожела всички в ЦСКА да са здрави, с цел да реализиран поставените високи цели. " Уверен съм, че ще надградя своята игра и ще изградим страховит колектив ", счита Васил Бачев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР