Юни е тук - ура за лятото! Както и за

...
Юни е тук - ура за лятото! Както и за
Коментари Харесай

Най-очакваните кинопремиери за юни

Юни е тук - ура за лятото! Както и за изключително богатото кино развлечение, което ни оферират множеството от филмите, които излизат през този месец.

" Спайдър-мен: През Спайди-вселената "

Един Спайдър-мен не стига. Затова младежът Майлс Моралес се завръща още веднъж като новия Спайди и още веднъж се сплотява и с други версии на супергероя. Този път до него ще е Гуен Стейси като Спайдър-уоман, с която ще кръстосват Спайди вселената, до момента в който се пробват да преборят мощен изверг. Анимацията е с гласовете на Шамик Мур, Хейли Стайнфелд, Иса Рей, Джейсън Шуорцман, Оскар Айзък.

От 2 юни

" Трансформърс: Възходът на зверовете "

Нова порция от сполучливия франчайз ни среща с нов тип Трансформъри. През 1994 година двойка археолози от Бруклин се натъкват на античен спор, който заплашва да унищожи планетата ни. В дългогодишната борба на Автоботите и Десептиконите на Земята се включват три враждуващи фракции на Трансформърите - Максимали, Предакони и Тероркони. Въпросът е какво е мястото на човечеството в тази война? С гласовете на Мишел Йео, Пийт Дейвидсън, Питър Динклидж.

От 9 юни

" Светкавицата "

Този месец ни чака и още една супергеройска история. Бари Алън или Светкавицата е освен бърз, само че и може да трансформира неща както в предишното, по този начин и в бъдещето. И до момента в който се пробва да употребява това за персонални потребности, вселената е застрашена от нов изверг - Зод. Светкавицата ще може да разчита на Супергърл в битката с него, както и на цели две версии на Батман. Ето и актьорите, които ще влязат в упоменатите функции, в противоположен ред: Бен Афлек и Майкъл Кийтън, Саша Кейл, Майкъл Шанън и Езра Милър.

От 16 юни

" Стихии "

И нова анимация на Pixar следва да излезе този месец. Сцена на действието е град Стихиóпол, чиито поданици са представителите на четирите детайла на природата. Всички съблюдават правилото, че стихиите не се смесват. Докато мощната и огнена Лумна не среща носещия се по течението Лей, и сред тях се заражда необичайно другарство. То ще промени визиите им за тях самите, само че и убежденията на всички от Стихиóпол за нещата, в които имат вяра.

От 16 юни

" Без неприятни усеща "

Отдавна не сме имали удоволствието да гледаме Дженифър Лорънс на кино. А в края на юни удоволствието ще е двойно, тъй като носителката на Оскар взе участие в комедия, която пък е с рейтинг 18 +. В нея Мади е на път да загуби дома си, по тази причина се съгласява на пръв взор шантава работа - да гледа 19-годишния наследник на богати родители, които желаят някой да го отрака преди да е постъпил в лицей. Няма потребност от повече пояснения, като се изключи че във кино лентата вземат участие още Натали Моралес, Матю Бродерик, Андрю Барт Фелдман.

От 23 юни

" Астероид Сити "

Уес Андерсън още веднъж благоволява да ни потопи във фантастичните и налудничави светове, които основава, две години откакто гледахме " Френският бюлетин ". Сега сме в Съединени американски щати през 1955 година посред непозната пустиня и семинара на Младите звездобройци и галактически кадети. Всичките им вярвания за космоса и вселената е на път да претърпят провал, когато ненадейно събитие прекъсва нормалния ход на нещата. В някои от функциите ще забележим Скарлет Йохансон, Тилда Суинтън, Джейсън Шуорцман, Том Ханкс, Джефри Райт, Брайън Кранстън, Ейдриън Броуди.

От 23 юни

" Индиана Джоунс и реликвата на ориста "

Два часа и 23 минути е дълъг новия филм за Инди, в който още веднъж ще забележим Харисън Форд в една от най-знаковите функции в кариерата му. Действието му се развива през 1969 година, когато тече усилена " конкуренция " за космоса в разгара на Студената война. Индиана Джоунс не е доста склонен с решението на държавното управление да вербува нацисти, с цел да изпревари Съветския съюз. И се оказва прав, тъй като Волер - някогашен нацист и сегашен член на НАСА, си има личен проект. А в него е забъркана прословутата светиня, открита от Инди преди десетилетия. Компания на Форд вършат Джон Рис Дейвис, Фийби Уолър-Бридж, Мадс Микелсен.

От 30 юни
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР