Юлиян Константинов смята, че една от причините за разпада на

...
Юлиян Константинов смята, че една от причините за разпада на
Коментари Харесай

Юлиян Константинов смята, че една от причините за разпада на брака му е името на жена му

Юлиян Константинов счита, че една от аргументите за разпада на брака му е името на жена му.

Юлия бе единствената брачна половинка на панелиста на Гала, която му роди двама синове. Той не обича да приказва за персоналния си живот, само че в диалог с сътрудниците си разяснява странната концепция на прочут да си търси жена единствено с едно име – Петя, тъй като той бил Петър.

" Такива бракове не не престават дълго. Виж моя, аз съм Юлиан, тя – Юлия ", разяснява оперният артист, който продължава да извършва арии в Стара Загора. Колегите му се изненадаха от откровението, тъй като той рядко повдига тематиката за разлъката даже и зад камера, напомня Hotnews.bg.

Направи усещане, че Гала даже не знае името на някогашната му и я назова Юлияна. Никой по този начин и не разбра по кое време тъкмо е съумял да се разведе. Изненадата бе огромна, когато през 2020 година заяви новината в границите на собствен коментар в предаването " На кафе ".

Вестта за развода на оперния артист бързо обиколи медиите и създаде няколко слуха. Сред тях бе и този за невярност от страна на оперния артист. Той показа още, че разводът изиграл огромна роля за връщането на мощния му глас.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР