Юлиана Методиева Не е ясно защо търпим Румен Радев и

...
Юлиана Методиева Не е ясно защо търпим Румен Радев и
Коментари Харесай

Номерът на Тодор Живков е същият като на Румен Радев, не е ясно защо търпим цялата партийна клоунада на БСП

Юлиана Методиева

Не е ясно за какво поносим Румен Радев и цялата партийна клоунада на Българска социалистическа партия! Няма здрав разсъдък за повода да си подвиваме опашката пред тях, в това число когато отиват в Гарнизонното стрелбище, с цел да почетат паметта на Вапцаров и да ни надуват главите с простотиите от комунистическо време. С всичките си дейности те показват обидното си пренебрежение към нас, които етически стоим по-близо до истината за българския случай в Европа след рухването на Берлинската стена. Защо, по дяволите, ги поносим?

Историкът Горан Благоев през днешния ден разгласява отворено писмо към Радев. Пита го в упор ужасно неприятни неща, свързани с дълбокото и перверзно увъртане на някогашните комунисти към обстоятелствата от не толкоз далечната ни история. Бяс да те хване, като видиш този определен за втори мандат президент, този простодушен човек, този някогашен авиатор, в чиято девствена откъм знание мозъчна фуния лъжци наливат думи за изговаряне без връзка с никого и нищо, по какъв начин възпроизвежда поредно пренебрежение към една немалка част от обществото! Румен Радев унищожава редовно критическото мислене на гласоподавателя на домашно и геополитическо ниво. Той, дружно със Българска социалистическа партия, ни лишава от интензивно съчувствие към украинския народ, на който руснаците изсипват ежедневно бомби. Радев е определен за президент втори мандат поради малодушието на половината политици, дето наподобяват на пингвини - нито са птици с птиците, нито могат да летят, тлъстеят в парламентарните коридори за сметка на данъкоплатеца. Срам!

Третото служебно държавно управление чука на вратата, а лятната констипация на гражданското общество се случва по най-некрасивия за демокрацията метод. Миришем. Размириса се, както беше през лятото на 1989. По това време, нямаше кой да отиде на беритба. Милиционерите и сътрудниците на страшилището на Държавна сигурност и министър на вътрешните работи Димитър Стоянов, натъпкваха турците в колите им, заедно с очуканите им движимости и ги пропъждаха отвън страната. И тогава комунистите гледаха на хората като на нещо бездушно, безмозъчно, плахо. Искате ли да се противопоставите на това, което вършим с тези 300 хиляди нещастници от малцинствата? Искате ли? Не. Никой не искаше, с изключение на самите турци и една шепа дисиденти. Жегата и комунистите могат да свършат страхотни несгоди. Стотици публицисти тогава описваха по вестниците по какъв начин вехтата посуда и мебелировка на Осман или Мехмед се извозват в каруци и евтини Москвичи, с цел да ги депортират към Бурса. Пишеха, без никакво състрадание и виновност. Номерът на Тодор Живков е същият като на Румен Радев. Хората са глупави, а ние сме вярната власт за тях, глупците. Дай им плаж, Созопол, пица и клюкарене. Напоследък може и плажа на Корал, където гардовете на НСО пазят нелепия циркаджия - министър председател в оставка да си чати във Facebook с някого, който, но напълно намерено го презира. Че унищожава всичко.

Възможен ли е втори късмет за политическия ни разсъдък? Някой да каже, хей, хора, преди 32 години бяхте глупави и безмозъчни баби, разказвахте си тъпи вицове и мързеливо се размножавахте, до момента в който по границите убиваха децата ви, които правеха опит да избягат от смрадливата страна на Българска комунистическа партия, през днешния ден Българска социалистическа партия. Смотани жители, спрямо поляци и чехи бяхте европейци под нулата, тъпчеха ви с идиотщините по малкия екран на Иван Славков и Иван Гарелов. Не ви ли стига?
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР