Юлиан Вергов, който е най-новото попълнение в последния сезон на

...
Юлиан Вергов, който е най-новото попълнение в последния сезон на
Коментари Харесай

Юлиян Вергов има нужда от почивка от натоварения си работен график

Юлиан Вергов, който е най-новото попълнение в последния сезон на паметния сериал „ Откраднат живот “, в никакъв случай не е крил, че обича бохемския живот и шумните празненства . Доказателство за това са и последните фотоси на артиста в персоналния му профил в обществените мрежи, от които се вижда по какъв начин се забавлява в свободното си време.

Програмата на артиста е много натоварена този сезон, само че постоянно, когато може , Вергов съумява да си открадне няколко свободни дни. Истината е, че с изключение на със спорт, лов на риба и с другари, Вергов обича да запълва свободното си време и със спокойни мигове, прекарани на чаша бира, само в компанията на своите лични мисли.

„ Ноември, а в едно обезлюдено черноморско село се живее по този начин.. “, споделя повърхностно звездата от хитовия сериал, покорил сърцата на милиони фенове.

Състоянието му на релакс е безусловно, даже в края на есента, когато са правени фотосите, а Юлиан явно в действителност има сериозна потребност от отмора сред фотосите за сериала и останалите задължения в натоварения му работен график.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР