Южна Корея изглежда започва да преодолява пика на епидемията в

...
Южна Корея изглежда започва да преодолява пика на епидемията в
Коментари Харесай

Южна Корея обръща тенденцията, отчете най-ниския брой заразени за ден

Южна Корея наподобява стартира да преодолява пика на епидемията в страната. По публични данни новите случаи на инфектирани с ковид са 64, което е най-малкото нарастване от близо месец, съобщи ДПА, като цитира Корейските центрове за битка със заразните болести.
Общо броят на инфектираните в страната доближи 8961. За предходния ден са регистрирани седем смъртни случая, с което броят на жертвите на епидемията доближи 111. Повечето от умрелите през вчерашния ден са били възрастни хора, които са страдали и от други болести, демонстрират формалните данни.
47 от новозаразените са пристигнали от чужбина, с 13 повече от предходния ден, оповестява южнокорейската организация Йонхап.

За да се предотврати риск от вторични огнища, провокирани от импортирана извън болест рравителството вкарва наложителна двуседмична карантина за идващите от Европа, без значение дали демонстрират признаци на Ковид-19.
Новите данни демонстрират връщане към наклонността на понижаване на броя на случаите, отбелязва ДПА.
Южнокорейското държавно управление разгласява през днешния ден и нови карантинни правила за държавните чиновници, чиновниците на публични организации и военнослужещите. Според специфичния режим, който ще продължи до 5 април, се лимитират персоналните контакти сред чиновниците, провеждането на заседания и командировките зад граница, отбелязва ТАСС. На държавните чиновници се предлага да преминат към гъвкаво работно време и отдалечена работа.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР