YouTube забрани видеоклиповете с опасни шеги и предизвикателства. Това става,

...
YouTube забрани видеоклиповете с опасни шеги и предизвикателства. Това става,
Коментари Харесай

YouTube забрани видеоклипове с опасни шеги и предизвикателства

YouTube забрани видеоклиповете с рискови смешки и провокации. Това става, откакто няколко души пострадаха тежко, а други даже изгубиха живота си в опити да повторят видяното в платформата за видеосподеляне, предава Пик.

``
реклама

През предходната година шлагер в YouTube беше предизвикването „ Кики ” – да се снимаш по какъв начин слизаш от бавнодвижеща се кола и танцуваш до нея, до момента в който звучи песента на Дрейк In My Feelings. Новата рискова мода е въодушевена от филм, а хората се пробват да правят всевъзможни неща с забрадка на очите.

„ И може да си визиите, че хора се пробват да карат, да карат автомобил със завързани очи, което довежда до голям брой произшествия в Щатите и дори има няколко жертви, за жалост ”, уточни пред Би Ти Ви Никола Димитров.

В новите правила YouTube показва „ Искаме да сме сигурни, че смешното и занимателното не прекрачват границите, трансформирайки се в нещо нездравословно и рисково ”. Платформата дава период от 2 месеца на потребителите, качили видеоклипове с рисковани смешки и провокации, сами да ги отстранен.

„ YouTube автоматизирано, чрез автоматизиран бот, ще засича тези провокации нали, по основни думи, заглавия ”, добави Димитров.Клиповете, качени преди влизането в действие на възбраната, също ще бъдат изтривани. Новите правила важат за всички български консуматори на платформата за видеосподеляне.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР