Йошихито Нишиока несъмнено прави най-забележителния рейд в своята тенис кариера,

...
Йошихито Нишиока несъмнено прави най-забележителния рейд в своята тенис кариера,
Коментари Харесай

Нишиока преди финала: Страхувам се от Кирьос; не искам да играя срещу него

Йошихито Нишиока безспорно прави най-забележителния рейд в своята тенис кариера, откакто в профил поредно четири сложени състезатели на конкуренцията във Вашингтон. Вчера международният номер 96 не остави никакви шансове на лидера в схемата Андрей Рубльов и по този начин тази нощ ще си оспорва трофея с някогашния първенец Ник Кирьос, а наподобява, че азиатецът не е доста удивен от тази вероятност:

" Днес се почувствах доста изтощен преди началото на мача. Енергията ми беше доста по-ниска, в сравнение с в дуелите против Хачанов и Еванс, а това ме накара да заиграя по-агресивно, тъй като другояче Рубльов щеше да ме накара да търча извънредно доста. Харесва ми да играя тук и пристигам всяка година. Публиката съвсем постоянно е на моя страна, само че надали ще бъде по този начин против Ник, защото почитателите го обожават.

С него играем един против различен от 16-годишна възраст и в никакъв случай в живота си не съм го побеждавал. Той не ти дава никакво време за подготовка, като извършва ударите си с голяма скорост и е съвсем невероятно да го пробиеш. Честно казано се опасявам от него и не желаех да го срещам. Все отново ще се опитам да се насладя на първия си край от категория ATP 500 и нека още веднъж съумея да покажа най-хубавия си тенис " - приключва Нишиока.

" I don`t want to play against him. I`m very scared " - Yoshi on playing NK
— Henry Breadstick (@henrybreadstick)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР