Йордан Янев-Баневския и аверът му Жельо Тончев получиха ефективни присъди

...
Йордан Янев-Баневския и аверът му Жельо Тончев получиха ефективни присъди
Коментари Харесай

Бургаски батки си получиха заслуженото

Йордан Янев-Баневския и аверът му Жельо Тончев получиха ефикасни присъди за отвличането на 16-годишния възпитаник Златин, оповестява "Флагман ".

Днес Бургаският областен съд призна Янев и Тончев за отговорни и ги осъди надлежно на 9 и 8 години затвор. Решението предстои на обжалване.

Процесът против двамата потегли през март т.г след дълго протакване от страна на обвинените. Те отхвърлиха да сключат съглашение с прокуратурата, не се признаха и за отговорни.

До последно те твърдяха, че нямат нищо общо, само че свидетелски показания, а и експертизите потвърдиха съпричастността им към отвличането на 16-годишния Златин. Момчето, което през днешния ден към този момент е на 18 години, бе основен очевидец по процеса. Той се изправи очи в очи с похитителите си, с цел да опише цялата истина.

Припомняме, че Баневския и авера му Жельо Тончев през 2017 година натикаха принудително в багажника на колата си Златин, закараха го във вилна зона край Банево и започнаха да постановат.

Искаха да признае, че е откраднал дебитната карта на Йордан Янев.

"Открих го пренебрегнат във вилна зона „ Боровете”. Завързали са го с въже за врата и са почнали да го бият, до момента в който не е примрял. Това е похищение и опит за убийство”, описа тогава майка му Марияна.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР