Йордан Цонев от ДПС няма притеснения от коя партия биха

...
Йордан Цонев от ДПС няма притеснения от коя партия биха
Коментари Харесай

Цонев: Нямам притеснения откъде би могла да дойде подкрепа

Йордан Цонев от Движение за права и свободи няма терзания от коя партия биха подкрепили кандидатурата му за ръководител на Народното събрание.

„ Нямам терзания от кое място би могла да пристигна поддръжка. Припомням на Кристиан Вигенин също да няма терзания, тъй като беше външен министър на България 5 години с мандат на Движение за права и свободи. Няма нищо ужасно. Приех номинацията на моята парламентарна група в тази тежка обстановка, тъй като концепцията беше в условия на доста остра борба сред двете първи парламентарни сили, третата да поеме отговорността и да отпушим процеса ", разясни той.

„ В първия ден на Народното събрание се обърнах към евентуалните претенденти споделих, че имаме две условия - претендентът да знае, че е пръв сред равни и да не помни коя парламентарна от коя партия е ", сподели още депутатът от Движение за права и свободи.

„ Очевидно през днешния ден е тази концепция претендентите да вземем отношение, с цел да не се стандартизираме процедурата и да се опитаме да създадем крачка към отпушване на институционалния блокаж ", добави Цонев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР