Yettel вече разполага със специална аутлет секция на своя сайт,

...
Yettel вече разполага със специална аутлет секция на своя сайт,
Коментари Харесай

Yettel предлага последни бройки смартфони на изгодни цени в своя аутлет -

Yettel към този момент разполага със специфична аутлет секция на своя уебсайт, в която всички искащи могат да открият редица устройства на преференциални цени. Предложенията могат да бъдат открити само онлайн - на Yettel.bg, където има значително примамливи предложения за последни бройки от някои от най-успешните модели от последните години.

iPhone XS Max 512GB бе най-изкушаващият и сложен за разкриване смарт телефон на Apple преди няколко години, макар доста високата си цена. Сега той се предлага единствено за 1559,99 лева в брой или по 71,59 лева на лизинг за 24 месеца с проект Тотал Макс 59.99 за две години. Смартфонът разполага с A12 Bionic чип и се отличава с огромния си Super Retina HD екран, изработен с OLED технология. Апаратът предлага двойна 12MP + 12MP широкоъгълна и телефото камера с опция за 4К видео запис. Моделът разполага със програмен продукт и някои хардуерни функционалности, настоящи до през днешния ден, и е чудесно решение за почитателите на Apple, които желаят да се снабдят с по-изгодно устройство.

OnePlus 7 Pro 128GB Dual също е модел за ценители. Смартфонът разполага с Fluid AMOLED capacitive екран, работещ в съответствие на страните от 19.5:9. Моделът работи с Qualcomm Snapdragon 855 процесор, изработен със 7 nm технология. Наред с това той има качествена тройна камера, включваща 48 MP широкоъгълен главен датчик, 8 MP телефото с 3x оптично нарастване и 16 MP ултра широкоъгълна камера със 117° обсег. Смартфонът има симпатична, изскачаща от корпуса 16 MP предна камера. Сред останалите му характерности може да се отличи съществуването на 6 GB RAM, както и на вградена 4000 mAh батерия с бързо зареждане. В аутлета на Yettel смарфонът може да се откри за 549,99 лева в брой или по 26,59 лева на лизинг за 24 месеца с проект Тотал Макс 39.99 за две години.

NOKIA 3.4 64GB Dual, eдин от по-достъпните модели в тази част от уеб страницата на мобилния оператор, се предлага единствено за 19,99 лева в брой с Тотал Макс 39.99 за две години. Той работи с Qualcomm Snapdragon 460 процесор и има 3 GB RAM. Вградената му памет е 64 GB, само че тя може да бъде разширена с потреблението на слот за microSD карта памет, с още до 512 GB. Екранът на смарт телефона е IPS LCD и работи в HD+ резолюция и съответствие на страните от 19.5:9. Основната камера е тройна - 13 MP + 5 MP + 2 MP, а селфи камерата е 8 МР. Апаратът може да се похвали с 4000 mAh батерия, а мнозина евентуално ще се насладят и на съществуването на 3,5 мм аудио излаз, с който могат да употребяват обичаните си слушалки.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР